Oblíbené blogy 2/2

Volné pokračování minulého článku.

Majdalenka (odkaz na blog)
Majdalenka píše hlavně o svém životě, výletech a spoustu dalšího. Její články jsou moc hezké a fotky velmi povedené. Doporučuji k návštěvě!

Anička (odkaz na blog)
Anička je kamarádka z Moravy, která v září odjela na rok do Afriky. Konkrétně do Angoly. Nyní je v hlavním městě - Luandě. Je tam s pomocí selesiánů. Učí děti na základních školách angličtinu, hudební výchovu, matematiku... Je to velmi hodná slečna, která se snaží ze všech sil pomáhat. Je úžasné, jak africkým dětem vykouzlí úsměv na tváři :-). Určitě doporučuji její blog, píše velmi zajímavě! Můžete ji najít i na Facebooku - Áně v Angole.

Martinka (odkaz na blog)
Martinka píše o svém malém synkovi Mathiasovi, který se narodil v Německu. Martinka prožila každý trimestr v jiné zemi (ČR, Velká Británie, Německo). Na jejím blogu najdete spoustu zajímavého čtení. Např. o německých porodnicích.

U Eliss najdete články ze života, knižní recenze, zajímavosti např. o ovoci, různých místech světa apod. Moc ráda její blog navštěvuji. Chcete se dozvědět něco nového? Určitě k ní zavítejte :-).

Blog Lucy je velmi pestrý. Píše články pro zamyšlení, o výletech, z jejího života apod. Její blog je velmi příjemný - už na první pohled. Píše moc hezky a vždy je článek doplněn velmi krásnými fotečkami. Doporučuji navštívit!

Máme tady další Lucku :-). Tato blogerka pracuje jako hotelová recepční. Chcete se dozvědět, co tato práce obnáší? Vše se dozvíte právě u ní. Píše básničky, knižní inspirace, zajímavosti. Nedávno dokončila challenge pro lepší blog. Chcete si ten svůj zlepšit? Podívejte se k Lucce!

Jana pracuje jako pečovatelka v domově pro seniory. Moc ji obdivuji, protože chci také dělat něco podobného - pomáhat lidem :-). Najdete u ní články o této profesi, různá témata na zamyšlení a také výlety. Optimistický blog, který každému vykouzlí úsměv na tváři :-).

Weef cestuje po celém světě. Bojuje za čistší planetu. Chcete se dozvědět něco o Zero Waste, třídění odpadu, nových místech na poznávání a pokochat se krásnými fotkami? Navštivte Weef!

Jeife znám asi 4 roky. Má doma modely a umí na ně krásně vyrábět! Potkala jsem se s ní v Praze. Je to skvělá holčina :-). Hrozně moc mi pomohla nejen s modely a blogem. Strašně moc děkuji, Jeife <3! Její články jsou podobné jako u Weef - bojuje za čistší planetu, píše témata na zamyšlení, o svých výletech po Česku apod. Jeife píše velmi pěkně. Moc doporučuji!

Farted Amaya (odkaz na blog)
Tento blog píše slečna, která myslí optimisticky, snaží se lidi namotivovat k lepšímu myšlení. Nevěříte si? Chcete začít sportovat? Navštivte tento blog! Namotivuje Vás a zvedne náladu :-). Najdeme tam spoustu zajímavého čtení. Doporučuji!

Živa je moje kamarádka, která bydlí ve vesnici, kam jezdím na koně. Krásně fotí a cestuje. Nedávno byla například v Irsku. Na konci června byla ve Florencii. Píše moc hezky o svých cestách s kamarádkou a najdete tam i krásné fotky! Také nám fotila závody :-). Její fotky jsou moc krásné.

Komentáře

Oblíbené příspěvky