Téma týdne - "Proč píšu?"

Ahoj, po dlouhé době píšu článek na Téma týdne. Tentokrát bych chtěla odpovědět na otázku "Proč píšu?"
Blog jsem začala psát na jaře 2013. Hlavním důvodem byly modely. Od mala mám ráda koně. Na internetu jsem narazila na stránky o modelech koní. Začala jsem je sledovat a nějakého modela si taky přála. To se mi o Vánocích 2012 splnilo a od jara 2013 jsem začala psát blog. Fotila jsem je, dělala fotopříběhy, pak psala i o svém životě. Teď už o modelech píšu minimálně, ale stále je mám, sem tam je vyfotím a mají stále své místo v mém srdci. Každý model má svůj vlastní příběh. Mám je na poličkách v pokoji a každý den se na ně koukám. Když si vzpomenu, jak jsem jim dělala stáje, kruhovky, deky, sedla, uzdečky (nepovedené :D), vymýšlela jména, brala je na dovolené a tam je fotila. Bylo to skvělé <3. Myslím si, že i díky nim jsem se naučila fotit a mám k focení tak vřelý vztah. Ten, kdo mě již nějakou dobu sleduje ví, že nyní píšu hlavně o svém životě. Výlety, fotky, akce, které jsem navštívila, koně, tenis, ale i každodenní starosti a radosti. Blog mi pomohl v lepším vyjadřování, gramatice, rychlosti v psaní na klávesnici a poznání spoustu nových přátel! S některými jsem se setkala i osobně. Zúčastnila se Live Show (výstava modelů) a tam se se spoustou rančerek setkala naživo. Pamatujete, rančerky, jak jsme si posílaly dárky na Vánoce :)? To bylo skvělé. Nyní si také posílám s některými dárečky, viď Hruško :D?
Nyní píšu proto, že mě to baví, chci si někde ukládat vzpomínky na události, co se mi staly (je fajn podívat se, co jsem dělala např. v roce 2014) - je to takový můj deníček - a doufám, že i těšit mé čtenáře, které se sem (doufám) rádi vrací.
Naživo jsem potkala (z aktivních blogerů) Jeife (LS) a Aleše (Kuks a Pražský hrad).
Setkání domlouvám s Hruškou a Mayou. Tak snad nám vyjde =)!
Moc děkuji všem za pomoc s blogem (Jeife <3 - ty hovory na Skype, rady, tvé úžasné výrobky :) - ale i dalším, které si to asi bohužel nečtou), Mayo, Hruško, Aleši, jsem moc ráda, že jsem Vás poznala (i když holky ještě bohužel ne naživo, ale to se změní!).
A také bych chtěla poděkovat všem mým čtenářům, kteří sem chodí! Moc si toho vážím :-). Našla jsem spoustu nových blogů, které se mi líbí a komentuji je. Nevíte, jestli mezi ně patříte? Tak se podívejte vlevo na blogy, které čtu ;-). V oblíbených odkazech mám rančerky.
A proč píšete Vy? Budu se těšit na Vaše komentáře, popř. odkazy na články s tímto tématem.

Komentáře

Oblíbené příspěvky