6 let blogu

Ahoj, dnes můj blog slaví 6. narozeniny! Moc děkuji, že sem chodíte. I díky Vám je tento blog tak dlouho na světě. Pojďme se podívat trošku do historie :).

Už před nějakou dobou blog navštívil 19 000. návštěvník! Hrozně moc děkuji. Je to super číslo za které jsem velmi vděčná. Před rokem jsme v tuto dobu oslavovali 16 000. Za rok 3 000? Wow! Pecka :).
Blog jsem založila přesně 24.4.2013. Hlavně kvůli modelům. Fotila jsem je, vymýšlela příběhy, představovala je svým čtenářům. Psala jsem i příběhy, TAGy, kvízy. Teď již jde blog trochu jiným směrem, ale název zůstal neměnný. Je to můj první blog a jsem ráda, že jej stále mám. Nyní, jak jistě víte, zde píšu hlavně o svém životě - co se událo, o akcích, kterých jsem se zúčastnila a přidávám sem fotky. Na počátku jsem psala hodně. Skoro každý den. Teď již ne tak často, jako v minulosti, ale snažím se pravidelně každý týden jeden článek (i když teď jsem měla 2 týdny trošku krizi a neměla nápady na články, ale snad už to přešlo :)).
Za tu dobu, co píšu se zde vystřídalo hodně blogerů/blogerek, Blog.cz si prošel krizí (která možná ještě stále trvá) a spoustu lidí přesměrovalo svou adresu na jinou doménu, ale našla jsem zde fajn lidi, se kterými si píšu a s některými jsem se i setkala (počítala jsem to. Setkala jsem se asi s 5 blogery). Takže za to moc děkuji :).
Myslím si, že díky modelům a blogu jsem se naučila lépe fotit, vyjadřovat se a stále se v něčem zlepšovat. Protože cesta je cíl.
Psaní mě moc baví. Je fajn podívat se, co jsem třeba dělala v tuhle dobu v roce 2014 :). Blog se mnou prošel kusem mého života a doufám, že ještě nějaký kus spolu podnikneme. K dnešnímu dni jsem napsala 687 článků (včetně tohoto). Což je myslím slušné číslo :).
Díky moc za všechny čtenáře, které sem chodí a komentují. Hrozně moc si toho vážím. Také děkuji za nová přátelství a za všechny rady, které jste mi dávali/dáváte.
Ještě jednou moc děkuji za přízeň a doufám, že ještě nějaké narozeniny společně oslavíme :)
Výsledek obrázku pro oslavy gify

Komentáře

Oblíbené příspěvky