Velikonoce

Ahoj, jak jste oslavili Velikonoce? Slavíte tyto svátky jara?
Já se vždy po zimě těším na jaro. Všechno kvete, svítí sluníčko a je vše hned optimistější. Jak asi víte, také moc ráda fotím. To jsou pak fotky s rozkvetlými stromy :).
Velikonoce slavíme. Vždy den předem barvím s taťkou vajíčka a chystáme občerstvení. Tento rok byly dvě buchty a řízky. Vstáváme okolo 8. hodiny, aby nás koledníci nezastihli v pyžamu :D. Taťka už několikátý rok nechodí. Je doma a povídá si s koledníky. Většinou chodí spíš oni za ním, než na nás :D. Každoročně si píšu, kdo k nám přišel, abych do příštího roku přibližně věděla, kolik máme nabarvit vajíček. Tento rok jsem si to ale nepsala, protože jsem nemohla najít papírek z minulého roku, tak se mi to zdálo zbytečné :D. Ale počítala jsem si to v hlavě. K jakému číslu jsem došla se dočtete na konci článku. Už tak přibližně víme, kdo přijde jako první :D. A kdo chodí poslední? Samozřejmě sousedi :D. Aby to pak neměli daleko domů. Chápu to. Odjezdí si ty vzdálenější a potom se vracejí domů. K nám tedy koledníci chodí i po poledni. Poslední přišli o půl čtvrté :D. Což je asi rekord, no :D.
Zavítalo k nám celkem 28+taťka koledníků. Je to fakt dost. Vůbec jsem takový počet nečekala. Myslela jsem si tak o 10 míň :D. A jak to máte vy :)?
Byl to super den, krásné počasí, ale náročný, protože jsem ještě o půl páté měla tenisový trénink :D. Večer jsem pak šla ještě vyfotit třešňovou alej, kterou mám i na designu blogu. Tyto fotky jsou ale letošní, ne jako ta na záhlaví, ta je z roku 2015.





Sice je tam odraz světla, ale je vidět krásná krajina :)



Nevěděla jsem, kterou vybrat, tak jsem dala obě :D

Těším se na setkání s Vámi u dalšího článku. Mějte se krásně! Ahoj :)

Komentáře

Oblíbené příspěvky