Co je nového?

Ahoj, doufám, že se máte dobře :). Pomalu mi končí prázdniny. Minulý týden jsem se byla podívat ve vesnické malotřídce. Na praxích jsem bývala v běžných školách, nikdy ne ve třídě, kde je více ročníků, proto jsem se tam chtěla podívat. Mají tam pouze 2 třídy. 1. třídu samostatně, kde je 7 dětí. Druháka nemají žádného. 3.,4., 5., třída je dohromady - 10 dětí. Opravovala jsem příklady a diktát. Děti musí být hodně samostatné. Učitel vždy pracuje s jedním ročníkem, ostatní pracují samostatně, potom se to vymění. Moc se mi tam líbilo, byla to skvělá zkušenost!

Tento týden učím na naší základce. Měla jsem mít náslechy a potom učit, ale učím více hodin, než bylo v plánu, protože potřebují suplování za jednu paní učitelku. Tak snad se mi bude dařit (článek je přednastavený). Držte mi prosím palce! Určitě to bude skvělá zkušenost :). Potom napíšu pocity. Také doučuji kloučka z 5. třídy, občas i příbuzného, který je v sedmičce. Začínám pracovat na teoretické části své diplomové práce, takže čtu samé odborné knížky. Ale už dost školy! 

Často také peču. Udělala jsem si rekord, upekla jsem 4 buchty v jednom týdnu. To už asi dlouho nepřekonám :D. Už mi doma zakazují péct :DD

Níže přikládám fotky z posledních dní :) 


Prase Mates :D

Tady to mám ráda :)



Moji kluci 😍

Pomocník 😹



Krásný výhled z terasy 💕 najdete motýlka? :) 


Levandule z naší zahrady :) 


Děkuji za přečtení! Mějte se moc hezky a těším se na Vás u dalšího článku, ve kterém shrnu letní prázdniny. 

Komentáře

  1. Jůů, moc hezké fotky :) Jsi dobrá, kolik toho stíháš! Ve kterém ročníku vlastně jsi? Já se moc omlouvám, ale zapomněla jsem to. Bráchova přítelkyně právě nastoupila do práce, učí angličtinu na základce od 1. až do 9. třídy, masakr :D Vystudovala ještě výchovu ke zdraví, ale ten předmět na té škole bohužel zrušili.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Vůbec se neomlouvej, jdu do čtvrťáku. :) Ty jo, od 1. do 9. je hodně velký rozsah :D To je škoda, že tento předmět zrušili. Celkově, nebo jen na této škole? Pamatuji si, jak jsme tento předmět na 2. stupni měli.

      Vymazat
  2. Páni, no ze školy toho máš dost, ale praxe je super :). A teda, 4 buchty je dost! Pamatuji si, že kdysi mi taky doma už zakazovali péct :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, praxe je nejlepší :) To jsem ráda, že nejsem jediná, kdo se zbláznil do pečení :D

      Vymazat
  3. To je drsný, nikdy jsem si malotřídku nedokázala představit, no zkušenost to musí být zajímavá, ale jako dítě bych tam asi chodit nechtěla :D Každopádně držím se vším palce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem si to moc nedovedla představit, proto jsem ráda, že jsem dostala tuto možnost :) moc děkuji!

      Vymazat
  4. Já upéct čtyři buchty za týden, tak mi to taky zakážou :D.
    Vždycky mě zajímalo, jak takové vyučování v malotřídce vypadá, díky za osvětlení!
    Přeji ti, ať se ti ve škole. coby paní učitelce, daří :).

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to hodně štěstí! Určitě jsi to ale zvládla na výbornou :) Já na takové "malotřídě" vyrůstala a mám na to jen krásný vzpomínky :) Tebe bych chtěla mít doma :D Když má člověk na něco chuť, hned by bylo po čem šáhnout :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky