Závody

Včera jsem byla na jezdeckých závodech. Konaly se kousek od naší stáje, byla super atmosféra, počasí a vše, co k závodům patří.
Jeli jsme tam samozřejmě po kopytě. Já na Juráškovi, kterého jsem pak předala kamarádce, která jela soutěž přede mnou. Jela jsem jízdu zručnosti (prvně jsem se bála, ale trenér mi řekl, že je to jenom pro legraci, a tak jsem tedy jela). Kamarádka mi předala již rozježděného Juráška. Zavolali moje jméno a vjela jsem na kolbyště, čas se začal měřit projetím židlemi, poté následoval slalom, kolotoč na koni, jezdec zpátky skákal slalom v pytli, ke koni doběhl a jel ke kabátu, ten si oblékl, jel k druhému stojanu, tam kabát odevzdal, poté už se jelo na křížek (pro menší kavaleta) a poté mezi židle - cíl.
Slalom jsem projela, sice jsme asi třetí kužel skoro shodili, ale naštěstí jen skoro. Kolotoč bez problémů, ale ten pytel ! První dva kužely jsem byla až moc předkloněná a málem jsem zkusila porvrch jízdárny, ale naštěstí to dopadlo dobře, po překonání v pytli jsem běžela pro Jurdu a poté jsme jeli ke kabátu, Jurda se nelekl, takže super, kabát jsem odložila také bez problémů a najeli jsme na křížek, tam jsem bohužel málo pobízela a trošku se mi zastavil, ale skočili jsme to ;) a do cíle dojeli k pohodě. Měla jsem zatím nejlepší čas (1:50-dál nevím :D), byla jsem překvapená a moc mě to potěšilo (vlastně jsem vůbec nemyslela při závodě na čas a tak hezky to vyšlo). Poté mě už jen předběhli 2 jezdkyně, takže jsem byla třetí za což jsem moc ráda :)!
Hanča jela na Jumbovi, hezky jim to šlo, ale to vám určitě Hanča napíše na svém blogu.
Až budu mít čas, dám fotky na rajče.
Příští článek : TAG (ano byla jsem nominovaná, ale už nikoho nominovat nebudu, protože si myslím, že už všichni TAG vyplnili)

Komentáře

Oblíbené příspěvky