Velká pardubická + splněný sen

Ahoj, včera jsem byla na Velké pardubické.
Prosím žádné hejty, u každého sportu se může někdo zranit..!
Hodně jsem si to užila, je to nezapomenutelné, ta atmosféra!
Přijeli jsme tam cca ve 12, přišli jsme právě na závěr nějakého dostihu, potom byla Malá Velká pardubická - poníci, to bylo moc fajn, jak skákali!
Bylo mnoho dostihů, dokonce mi zamával Pepa Bartoš! Ale samozřejmě se nejvíce čekalo na poslední dostih!
Mnoho lidí, prvně jsem skoro neviděla, pak mě taťka vzal na ramena. Souboj o první místo byl velice dramatický, ale vyhrála Orphee a má hettrick!! Držela jsem jí palce, zaslouží si to. Do cíle dojela i paní Růžičková, té jsem taky držela palce a p. Váňa na Tiumenovi též (abych pravdu řekla, držela jsem palce všem :D). Ale asi nejvíc jsem fandila Bartošovi.. ten bohužel spadl na Taxisu... a Zulajka se musela nechat utratit :'(((! Pepa je v nemocnici. Drž se! Moc mě to mrzí :(..
Před startem...
Určitě víte, že tam bohužel zahynuli dva koně... I tamten pád jsem viděla (Tammy´n Classy), dávali tam plachtu a vedle mě běžela slečna, která křičela, že je to její kůň :'(!
Pojďme ale k pozitivním věcem. Vyfotily jsme se s paní Růžičkovou :).
Viděla jsem mnoho zmáných lidí, i televize nás natočila, když dávali jezdci po jízdě podpisy, tak nám tam natočili.
Byl to velice vydařený den :)!



Splněný sen:
Když jsme jeli z Pardubic, po cestě jsme se zastavili ve vesnici, kde bydlí moje velice oblíbená zdravotnice z tábora (když jsme jeli tam, všimla jsem si ukazatele - věděla jsem, že je to někde poblíž, už jsem doma říkala, že tam cestou zajedem). Určitě si pamatujete, jak jsem o ní psala (jestli ne, článek tady). Hledala jsem ji po celé vesnici, ptala se lidí, ono už bylo půl osmé, takže byla tma a svítily jenom lampy. Konečně jsem se od jedné rodiny dozvěděla kde mám hledat (jinak nikdo nevěděl!!), tak jsme se tam jeli podívat, ještě jsme se zeptali jednoho pána. Prvně jsme šli k jednomu domku, tam ale neměli na zvonku jmenovku, uslyšeli jsme pak psa, který štěkal naproti, šli jsme tam (věděla jsem, že mají hospodářství), osoba za brankou se zeptala, jestli někoho hledáme, a víte kdo to byl?! Ta paní zdravotnice!! Všichni jsme z toho byli dojatí, překvapení.. děti už spaly, to je jasné, když jsme se tam vyadli takhle večer (rodiče říkali, že je to trapné, ale já jsem ji prostě potřebovala vidět!). Už jsem i chtěla poslat dopis a i si vyhledat spoje autobusů! Povídali jsme si, bylo to krásné! Říkala, že jim nefunguje zvonek, takže bychom se tam ani nedostali, a že máme štěstí, že je hodně pryč a před chvilkou přišla od babičky. Viděla jak tady jezdí nějaký auto (naše) a slyšela psa jak štěká a vyšla a byli jsme to my! Pejsek nás dal dohromady. Byla to nečekaná návštěva. Bylo to velice příjemné :'))! Cestou domů jsme potkali auta s koňmi, jeli z Pardubický, zamávali jsme jim a oni na nás zablikali světlama.
Moc jsem si to užila! DĚKUJI!!



Více fotek z Velké pardubické TADY!

Komentáře

Oblíbené příspěvky