Spoustu novinek

Ahoj, moc se omlouvám, že píšu až teď, chtěla jsem napsat už včera, ale byla jsem tak utahaná, že jsem na to neměla sílu, a z čeho jsem byla utahaná? To se dozvíte dole..

Středa:Druhý den na sjezdovce. Už jsme byli v těch rozdělených družstvech, kde jsme se učili nové věci... Pak jsme měli 1. a 2. skupina projíždět pod lyžařskýma hůlkama, kde jsme si měli představovat, že nahoře je taky hůlka, a musíme se tím pádem shýbnout. Podruhé už nahoruu hůlky opravdu dali, naštěstí jsem nic neshodila. Přijel se na nás podívat p. ředitel s p. zástupkyní, a trapas? Samozřejmě byl -_- (jak bych to já mohla přežít bez trapasu?). Měli jsme sjet půl svahu a u rolby se zastavit, tak si jedu, u rolby nějak nemohu zastavit a asi metr před ní sklouznu na zadek -.- :D. Snad to neviděli (p. ředitel a p. zástupkyně).
Pak jsme jezdili bez hůlek, zase u rolby jsme si je měli vyzvednout, a konečně se mi něco povedlo :D! Jela jsem, a za jízdy jsem si ty hůlky vzala a nevymlátila jsem se :D! Po obědě jsme jezdili sami (že jsme nemuseli čekat na celou skupinu), p. učitel mi radil, jak se mám zlepšit, za co mu jsem vděčná, protože myslím, že už jezdím líp (což není mnou, ale jeho radama).
Čtvrtek: To jsem tam bohužel nebyla..
Pátek: Včera - bohužel poslední den :/, jela jsem bez Hanči, ta byla na soutěži. Měli jsme soutěž ve slalomu, byla jsem ve 3. skupině (myslím, že už udělali velký pokrok, protože nikdy předtím nestáli na lyžích, max. jednou, a teď už sjedou celý svah!). A proč jsem byla ve 3.? (jinak jsem ve 2.), protože 1. a 2. skupina zatím mohla sjet sjezdovku, aby nemuseli čekat a mrznout, něž skončí 3. Já jsem se rozjela, a nějak mi lyže uklouzly a byla jsem na zemi -.- :D. Tak mi p. učitel řekl, že mám jít s trojkou. Když jsem čekala, až na mě dojde řada, zase jsem spadla, no, jo, jsem to ale šikula! A pak už to bylo dobrý. Slalom jsem celý projela BEZ pádu - rebel :D. Projela jsem ho za 30 sekund (a nějaký setiny, to si nepamatuju, možná 74 (?) fakt nevím :D).
Pak jsme si jezdili a po obědě bylo vyhlášení slalomu, nebyla jsem první, ale to mi vůbec nevadilo :).
Pak jsme dostali účastnický list a ještě poukaz na 10 jízd na té sjezdovce zdarma, dali nám to prý proto, že jsme se chovali slušně.
Pak jsme nakládali lyže a u školy jsme je dávali pánovi, který nám (někomu, já jsem měla půjčený) je půjčil.
Pak jsme jeli domů, Hanča už přijela ze soutěže a chvátali jsme na vlak, a hurá na koně.
Byly jsme tam opravdu jen na otočku, jela jsem na Matesovi (ten, který mě shodil a bála jsem se do sedla), trenér mě naštěstí vedl, pak mě pustil a klusali jsme, pak jsme zkusili nacválat. Bylo trvdo tak se koníkům moc nechtělo. Pak jsme je uklidili a jeli domů. Bylo to fakt na chvilku, bylo trvdo a ještě šílená zima. Ve vlaku jsme si povídali s panem strojvedoucím, říkal nám všechno, jak to tam funguje. Bylo to zajímavé. Přišli jsme domů a jeli jsme ještě ke známým. Asi v 9 jsme přijeli a já jsem lehla na postel a v tu ránu usnula, byla jsem tak utahaná! - lyže, koně, bylo toho moc. Tak proto píšu článek až dneska, sorry.
Dneska půjdu fotit do fotosoutěže u Šíši.
Přesně za týden je VLS!! Už se moc těším, už mám cedulky a vymýšlíme s Haníkem scénku.
Dneska jdu zas na koně, tak snad to bude delší, a co nejdříve vám napíšu, jaké to tam bylo :).
Mějte se hezky a užijte si víkend!

Komentáře

Oblíbené příspěvky