Co to?

Ahoj, možná si říkáte, jakto že jsem týden nenapsala ?? Chtěla jsem vás o tom nějak informovat, ale všechno šlo nějak rychle.
Neděle a pondělí - Byla jsem s rodinou na mini dovolené (ano, nejezdíme třeba na týden, ale třeba 2 - 3 dny, a vícekrát), jeli jsme do Českých Budějovic - našeho krajského města. Měli jsme s sebou kola. V neděli jsme jeli do Hluboké nad Vltavou, ujeli jsme slabých 40 km, ještě jsme jezdili po ČB a Hl. n. Vl., bylo to fajn :). Tady přidávám aspoň jednu fotku, více jich bude příště.
Foceno mobilem
V pondělí jsme jeli do Holašovic, je to pěkná jihočeská malebná vesnička v seznamu UNESCO, kdo neví, ať GOOGLí.
Fotky přidám příště. Ten den jsme ujeli cca 40 km.
Takže za ty dva dny slabých 80 km na kole, ale naštěstí to byla rovinka, takže v pohodě :).

V úterý jsem se byla s Hančou podívat na táboře, kde jsem byla minulý rok. Moc ráda jsem viděla známé tváře :).

Ve středu jsem měla tenis.
Od čtvrtka do dneška jsem byla (Hanča, trenér a kámošky) s koníkama na skautském táboře, vozili jsme děti. Koníci se chovali vzorně, až na Matesové pokusy o zbourání ohrady :D... Takže jsem docela utahaná.. Příští článek bude o fotkách z mini dovolené.

Příští týden tady chci ob den přidávat články, chci zkusit překonat návštěvnost za týden 90ti návštěvníků. Není to vaše chyba, ale moje, že jsem teď týden nepsala, za což se omlouvám a bude se vám to snažit vynahradit příští týden.

Příští článek v pondělí.

Jinak už je tady docela dlouhou dobu překonáno číslo 9000 návštěvníků (vždycky jsem to zapomněla napsat :D), za což vám OHROMNĚ DĚKUJI! Jste skvělí!! :)

Pěkný zbytek víkendu, zítra vás oběhnu ;).

Komentáře

Oblíbené příspěvky