Téma týdne - "Jít s davem"

Ahoj, ano, dnes měl být článek o modelech, ale byly jsme se sousedy na výletě v Jindřichově Hradci a potom v kukuřičném labyrintu a přijeli jsme až večer, tak jsem nestihla nic nafotit.
Takže dnes je článek, který měl být v neděli (a v neděli bude článek modelový) - téma týdne.

Na téma týdne jsem už dlouho článek nepsala, nějak se mi témata nezamlouvala, až teď, a tak tedy píši do rubriky TT (téma týdne).
Jít s davem
  • Někdy náročné a stresující
  • Jindy úleva...
Budeme se zabývat 1. případem, který jsem zažila... Ano, už asi hodně z vás ví, ale chci se k tomu vyjádřit.

Byla jsem tichá, nezajímavá (ne, že bych teď byla..). Nechtěla jsem říct svůj názor, prostě jsem byla neutrální, nic jsem radši neříkala. No, ale to se nezačalo líbit tomu "davu" a začaly o mně kolovat pomluvy. Jo, to se stane, ale zjistila jsem to i na sociálních sítích, to už bylo docela velké sousto. Kor na mě - tu, která si všechno moc bere k srdci. Pak už to nešlo jen přes soc. sítě, ale i "osobně". Měla jsem z toho HODNĚ těžkou hlavu, byla jsem na dně. Začalo se to řešit - možná si řeknete, taková prkotina, ale i holky, které jsem mívala ve školce za kamarádky umějí být dosti zákeřné. Na chvilku byl pokoj, ale poté zas. Všichni mi říkali, nedívej se na ty soc. sítě, když víš, že tě tam pomlouvají, ale chyba lávky, prostě jednou jsem to našla a už jsem se tam furt dívala, co si zase vymyslely, i když jsem věděla, že z toho budu špatná, ale nešlo "odolat". Tak se řešení již zaměřilo na ty osoby (předtím jsem nechtěla, aby se to řešilo s těmi určitými osobami - bála jsem se jich, ale teď již nešlo nic dělat), naštěstí už byl klid a neopakovalo se to.

Nějak to shrnu, někdy je lepší jít s davem, být podle ideálů "nadřízených" a je klid.. To je ale proti mé vůli, je to sobectví a vydírání. Jaký na to máte názor vy?

Už nemám žádné problémy s tímto "vydíráním" (naštěstí, musím zaťukat), a doufám, že už se to (NIKDY) nebude opakovat...

Ahoj u příštího více optimistického článku!!

Komentáře

Oblíbené příspěvky