Country Fest + byt

 Ahojte, v sobotu 22.8. (ano, hned druhý den po příjezdu z tábora) jsem se zúčastnila hudebního festivalu Country Fest, kde jsem prodávala občerstvení.

Akce byla od 14 do 24 hodin. I když bohužel často pršelo, lidí bylo i tak hodně. V našem stánku se prodávalo jak pití, tak jídlo. Na začátku jsem byla u limonády, potom u Plzně a většinu času u kávy, vína a tvrdého alkoholu. Ano, já největší abstinent jsem prodávala tvrdej :D :D :D. Byla to super akce, i když docela náročná, jelikož jsem tam byla 12 hodin :D.

Popis není dostupný.

Popis není dostupný.

Popis není dostupný.

Jelikož mě z kapacitních důvodů nevzali na kolej, v pondělí 24.8. jsme se jely s holkami podívat na byty. Jeden jsme vybrali. 3+1, ale budeme využívat pouze 2+1, jelikož v jednom pokoji má paní věci, byt je v paneláku, 8. patro, výtah, blízko jsou obchody a MHD. Budeme tam bydlet buď 3 nebo 4 holky. Stěhovat se budeme cca za měsíc. Jsem ráda, že nám to vyšlo. Byla jsem hodně smutná, že mě nevzali na kolej :/. Při nejhorším bych musela dojíždět, ale to by bylo hodně náročné. Jedna cesta trvá 2 hodiny. Denně 4 hodiny v buse? Nic moc... Jak jste to měli Vy? Dostali jste se na kolej, nebo jste bydleli v bytě?

PS: Líbí se Vám tento design blogu? Chtěla jsem ho mít podobný, jako na předchozí adrese. Budu ráda za Vaše názory :). Tímto bych chtěla poděkovat Marušce za pomoc :) <3

Komentáře

  1. To je skvělé, že ti vyšel studentský byt :) Fotky pěkné, je vidět, že tě to bavilo :) Přeji ti pěkný poslední prázdninový den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem moc ráda, že to vyšlo :)
      Ano, bylo to super :)
      Moc děkuji, měla jsem ho ve znamení zápisu na vysokou školu. I když začínám až 29.9. Takže si prázdniny ještě trošku prodloužím :)
      Leník

      Vymazat
  2. Vysokou školu nemám, takže jsem na koleji nebyla, ale co jsem slyšela, není moc o co stát :D. Jemně ponoukám prvorozeného, aby si dal přihlášku do Liberce, máme to za humny :).
    Design je v pohodě, i písmo se hezky čte, s čímž mívám na některých blozích docela problém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fajn, že to máte kousek :)
      Moc děkuji, potěšilo mě to :)
      Leník

      Vymazat
  3. Hihi, já tě obdivuji...vlastně všechny, kteří takhle dělají ve stánku nebo někde na festivalu. Já bych to nedala už jenom proto, že by tam bylo x lidí, kteří by mě sledovali - to by mě hodně znervózňovalo :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně, taky by mě na druhém stupni nenapadlo, že jednou budu u stánku s občerstvením :D. Bývala jsem hodně stydlivá
      Leník

      Vymazat
  4. Tak to je teda zvláštní, že nevyšla kolej. V Pardubicích vycházely koleje i některým lidem přímo z pard. kraje. Já takový problém naštěstí neměl, protože z Pardubic je MS kraj dost daleko. Tak aspoň, že vám vyšel byt, třeba ti kolej vyjde příští rok. :-)

    P. S. Design fajn. :-)

    P. P. S. Chtěl jsem rozjet nový blog od 1. 9., ale stále to nestíhám. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dočetla jsem se, že koleje opravují, takže hodně lidí nebrali z tohoto důvodu.
      Děkuji za pochvalu designu :) chtěla jsem to tu mít podobné, jako na blogu.
      Nevadí, počkám si, těším se na tvé články ;)
      Leník

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky