Tábor

 Ahoj, dnes Vám napíšu o dalším táboře, kterého jsem se letos zúčastnila. Byl to o hodně menší tábor, než ten koňský. Měli jsme 20 dětí, hlavně z 1. stupně, ale měli jsme i pár školkových dětí, které přijely se staršími sourozenci. Malé děti jsou asi zvyklé ze školky říkat paním učitelkám teto, tak mi taky tak říkaly :D To bylo milé :) Byla jsem zástupce hlavní vedoucí, také oddílový vedoucí, fotografka, každé ráno jsem chodila pro pečivo do obchodu (2x na mě zapomněli!) a měla jsem na starosti vyrábění. Vyrábělo se skoro každý den. Děti to moc bavilo, z čehož jsem měla velkou radost :) Byla to taková příprava na výtvarku a pracovní činnosti :D. 

Ve středu jsme měli celodenní výlet. Část jsme jeli autobusem a část pěšky. Počasí v mobilu mi ukazovalo 24% deště. Přesto jsem dětem řekla, aby si vzaly pláštěnku. Ještě, že tak! Asi v půlce cesty nás chytla obrovská průtrž mračen! Bylo to dost nepříjemné. Když jsme dorazili do cíle (Pohádková stezka - pro děti různá stanoviště s úkoly, prolézačky apod.), naštěstí vysvitlo sluníčko a během programu nepršelo. Když jsme se vraceli, tak se zase rozpršelo, ale to už nám moc nevadilo, protože většinu cesty zpět jsme jeli autobusem. 

Hodně zajímavé bylo vyhlášení výsledků. Náš tým byl sice nejmladší, ale spolu s modrým týmem jsme vyhráli!! :) Měla jsem z dětí velkou radost, byly moc šikovné! Ale co mě zarazilo byl fakt, že mezi 1. a posledním místem (byly 4 týmy) bylo pouhých 7 bodů! A to měl náš tým 659 b., takže žádné malé číslo :D. 

Má příprava. Při vyrábění jsem dětem pomáhala a neměla čas fotit, takže fotky výrobků dětí bohužel nemám. Všechny návody na výrobky jsem našla na internetu. Kdybyste chtěli poslat na něco odkaz, klidně mi napište :) 


Stříhání šablon trvalo několik hodin :D

Přáníčko


Bludiště



Vedle ve výběhu byly lamy






Jedno z mnoha stanovišť



Zajímavá socha :D


Hrátky při západu slunce







Byli tam i pštrosi. Koně když odpočívají, tak leží, pštrosi sedí :D




To by bylo pro dnešní článek vše. Díky moc za přečtení, mějte se hezky :)! Příště se podíváme na Liberecko. 

Komentáře

  1. Hned bych jela s tebou na tábor! :D Vyrábění mě vždycky hrozně bavilo. Gratuluju k výhře! A o těch 7b je to fakt zajímavé, když jste těch bodů měli stovky a takhle zajímavě to vyšlo :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hned bych tě brala :) Moc díky, taky jsem se hodně divila :D

      Vymazat
  2. Gratuluji k výhře, vypadá to parádně, muselo to být super a krásné fotky :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné fotky :). Taky bych na takový tábor hned jela :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Výtvarničení, to je moje :D, v týdnu jsme s klienty tak vyráběli :).
    Máš tu úžasné fotografie, ty lamy i pole jsou boží!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potřebovala bych tě na výpomoc :D <3 Moc děkuji! Lamy byly roztomilé :)

      Vymazat
  5. krásné aktivity pro děti a gratuluji k vítězství :) moc pěkné fotky :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky