Konečně fotkyyy :3

Na začátek písnička při čtení :)
Ahoj, tak mám konečně fotky :) dneska bylo nádherné počasí, tak jsem toho využila a šla ven fotit. Pak jsem si vytáhla na terasu učení a celé odpoledne strávila na terase, takže jsem spálená :X.
Dala jsem sem nový tip písma, snad se vám líbí.
Na CAMH je nový dess, za který velice vděčím Grace a velmi jí děkuji a je tam potom ještě soutěž o fotku měsíce, takže se určitě přihlaste - jestli budete mít čas :) tady více.
Už chodím na rehabilitaci, je to super :3 prvně jdu na lehátko a na krční páteř mi dají takový teplý polštář, je to tak příjemné, jenom usnout :D tam jsem půl hodiny a další půl hodinku jsem u jedné paní na cvičení, je moc fajn a je hodná :), takže já jdu za chvilku cvičit, abych neudělala ostudu.
Zítra jdu na koníky, moc se těším, ještě nevím jakého budu mít koníka, ale jestli Beníka, tak to se určitě vyválíme ve vodě :D, takže snad bude hezké počasí.
V pátek končíme po 4. vyučovací hodině (protože jsou volby do EP) :3, takže to zas pojedu na koníky a pak už víkend!! Moc se těším, protože do nás učitelé toho hrotí strašně moc :/.
Přišla mi statistika, je dobrá, takže děkuji.
Navstevnost za minuly tyden (12.5. 2014 - 18.5. 2014) je:
Pondeli: 10
Utery: 8
Streda: 7
Ctvrtek: 8
Patek: 7
Sobota: 15
Nedele: 10

Celkem: 65

Přidávám sem pár fotek a zbytek najdete ZDE.

Komentáře

Oblíbené příspěvky