Můj největší úspěch

V létě roku 2013 jsme ve stáji pořádali závody.
Disciplíny byly ; Parkur do 60 cm, parkur do 90 cm, jízda zručnosti, trail na ruce (vedení koně přes různé překážky) a drezúra. Já jsem se zúčastnila prvně parkuru do 60 cm. Všechny holky mi říkaly, ať tam nejdu, že stejně to nedám ap. Já jsem je ale neposlouchala a šla jsem do toho. Jela jsem na úžasné poničce Cilce, se kterou jsem parkur přešla čistě a holkám vytřela zrak! Pak už raději nic neříkaly a já jsem si jela za svým snem : dobře se umístit. Další disciplínu jsem jela na stejné poničce a to jízdu zručnosti, ve které jsme získaly krásné 1. místo! Na trail na ruce jsem si vzala pohodového valáška Cipíska, se kterým jsem také vše dobře zvládla. Pak už zbývalo jen vyhlášení.
V parkuru jsem obstála na 4. místě, v jízdě zručnosti, jak již jsem psala 1. místo a v trailu na ruce jsem byla 3. Pak už bylo vyhlášení celkového vítěže závodů. A byla jsem to já! Vůbec jsem to nečekala, protože jsem měla v konkurenci i ředitelku stáje. Celkem jsem dostala 4 kokardy, 2 poháry a mnoho darů. Koníci mi udělali velikou radost.
Motto onoho dne : Tolik lidí ti bude říkat : Nemůžeš!... Nemáš na to!... Nedokážeš to!... ale všechno co ty musíš udělat je otočit se a říct "Dívejte se ;)"

Toto byla moje slohová práce, paní učitelka mi ji velice pochválila. Vůbec se nechci vytahovat, jenom to sem chci napsat, jak jsem napsala do slohové práce Můj největší úspěch. Protože jsme měli napsat něco na nej, buď nejlepší, nejtrapnější, nejhorší atd.. :D Toto je opravdu pravda!
Ve čtvrtek jsem byla na rehabilitaci. Daly mi takové náplasti, abych dobře držela nohy. Hodně pomáhaj. Ale už se mi bohužel slepily :/, ale paní doktorka říkala, že teď se budou rychleji slepovat, protože je horko. Odpoledne jsem byla na koních, bylo to super, byli jsme plavit :3 Beník se začal ve vodě válet :D to bylo super :33 :). Bylo hrozný horko, takže jsme si to všichni užili :). Jenže ještě než jsme vyjeli tak jsem držela Matese, Beníka a Jurdu, Jurda se mi vyvlík a začal oždibovat Benovi sedlo -_-. Vypadávalo ze sedla to vycpání, takže jsem si to sedlo vzala domů na zašití. Ale už je to sedlo hodně starý a potrhaný všude možně, no, jo, no, roky jsou vidět :/. Takže jsem aspoň zašila to nejhorší a dala jsem tam látku. To sedlo pak asi vezmu na přetah k sedláři.
V pátek jsem byla taky u koníků, už jsem měla to sedlo spravený, docela to pomohlo. Byli jsme na procházce :).
V sobotu jsem byla taky na koních, jeli jsme asi celkem 10 kilometrů, protože jsme jeli do jedné vsi a tam jsme svezli děti :).
V neděli jsem byla se strejdou nakládat seno. Pak jsme opíkali.
V pondělí jsem byla na fotografickém kroužku, tam jsme si ukazovaly fotky a pak z těch fotek uděláme nějakou nástěnku nebo něco takovýho.
Dneska jsem byla na rovnátkách, tam mi řekly, že mi budou muset vytrhnout zuby (achjo :( :/), aby se mi tam ty rovnátka dobře vešly a aby měly zuby místo. Takže nahoře (horní zuby) budu mít určitě rovnátka na pevno. Dole možná taky, ale to ještě nevím. No, takže "super" :/, budou mi trhat zuby :/.
Občas hraji tenis a moc mě to baví :), Haník mě fotila, takže sem přidávám pár fotek, vypadám strašně, já vím :/.
Přišla mi statistika, je celkem dobrá, děkuji.
Tady statistika :
Navstevnost za minuly tyden (19.5. 2014 - 25.5. 2014) je:
Pondeli: 7
Utery: 8
Streda: 11
Ctvrtek: 9
Patek: 8
Sobota: 9
Nedele: 13

Celkem: 65

Komentáře

Oblíbené příspěvky