Intersteno

Ahoj všichni! Tento článek je takový narychlo, chtěla jsem vám jen napsat, co je za novinky - nejde ale o modelové.
Hned za úvod - děkuji k vyjádření k minulému článku :).

Hlavím bodem k tomuto článku - jak již jsme si z nadpisu všimli - je INTERSTENO - celostátní soutěž v psaní na klávesnici. Nakonec se tam přihlásilo o hodně méně studentů - cca 500. Myslím že 110 jich tu výuku bohužel neudělalo. A asi 300 ano. Já jsem skončila na (myslím že pěkném) 70. místě :). Ještě mi přijde certifikát, který mi (prý) za rok pomůže v přijímačkách na střední.

Včera jsem byla na koních, bylo to fajn. Chodí tam na kroužek dvě malé holky, tak je učíme základy. Už se naučily držet v klusu :).
Zítra jdeme zase na koně, s trenérem (bez holek, ty tam chodí na kroužek jen pátky).
Příští týden tady budou muset být trošku přednastavené články - jedu od čtvrtka do neděle na Globe Games do Prahy :), tak jsem zvědavá, jaké to bude :) ;). Takže samozřejmě ani nebudu hned obíhat, až potom, prosím, pochopte to.

Jinak víte, že jsem velká čtenářka. Píšu si takový čtenářský deník, kde si zapisuji všechny knížky (a něco o nich), které přečtu. Zkuste hádat, kolik jsem jich za rok a 8 měsíců přečetla - (nepočítám časopisy o koních, které čtu každý měsíc) ? Teď čtu knížku o Kate (určitě někteří víte, že mám ráda královskou rodinu), je to moc pěkná knížka :).


Toto byl trošku kratší článek, spíše informativní, tak se omlouvám, jestli vás moc nezaujal.
Ahoj a pěkný víkend přeji.


Leník

Komentáře

Oblíbené příspěvky