Školní výlet

Ahoj, chtěla jsem napsat už včera ale usnula jsem :-D, ano, je to tak. Hned po příjezdu z výletu jsem zalehla (18.00) a usnula :D. Vzbudila jsem se po desáté a to už jsem neměla síly napsat článek, snad to chápete.

Na úvod bych vám chtěla odpovědět, na ty knížky. Celkem 66 :) - za rok a 8 měsíců (ještě před týdnem jich bylo 65, ale dočetla jsem další a stále je ještě květen, takže už 66 :)). Bylo docela legrační, když jsem se schválně zeptala, p. uč. na češtinu a ona takový -> 12-18? :DDD

Ale teď již k včerejšímu výletu. Byli jsme v Českém Krumlově v Grafitovém dole. Byl tam z vás někdo? Všichni byli moc spokojení - což mě udivilo (bylo to fakt bezva) proto, že vždycky má někdo hejty :D. Jeli jsme kilometr vláčkem 3:) :DD to bylo fakt hustý! A pak kilák pěšky. Sahali jsme si na zdi, kde byl samozřejmě grafit, a pak tam bylo něco bílýho. Samozřejmě jsem si na to sáhla, a pak se té průvodkyně ptám, co to bylo, že to vypadá jako plíseň, a ona, že to plíseň fakt je :D. Potom jsme šli stezkou cca 3 kilometry a viděli jsme tam v ohradě ovečky, kozu a poníka :). Mám s kozou docela směšnou fotku, v dalším článku přidám, ještě nejsou fotky na školním webu.
Potom jsme šli do města. Těch lidí! Hned bych se tam ztratila o_O
Výlet byl super a myslím, že nasadil vysokou laťku :)

Jinak možná někteří z vás ví, že dneska byla Zlatá tretra (atletický mítink). Samozřejmě jsem fandila :). Nejvíce jsem se těšila na Páju Masláka (který skončil 2.), Zuzku Hejnovou (1. místo) a Usaina Bolta (1. místo).
Udělala jsem transparenty pro Páju a Zuzku :)

Jinak ve čtvrtek jedu do Prahy, přednastavím tady článek na čtvrtek. Příští týden vám více přiblížím Globe Games.

Mějte se tu fajn, pá!

Komentáře

Oblíbené příspěvky