Jak mám pravidelně psát?

Ahoj, je mi až trapné, že píšu skoro po týdnu. Ale mám trošku takovej zkrat, a chci se o něj s vámi podělit..
Zaprvé velice děkuji za rady a názory k fotkám. V tomhle článku (ZDE) se mě Ruffi ptala, když jsem přidala fotky focené mobilem, jakým mobilem jsem fotila (není můj) -> HTC (nevím jestli Desire, One, nebo jak :D v tom se moc nevyznám :DD).

Ale teď již k tomu problému..
Píšu nepravidelně, hodně mě to mrzí :(.. Ale nevím, jestli chcete články nepravidelně (1-2 články za týden), ale pravidelně - často (min 3 články za týden). Byla bych moc ráda, kdybyste hlasovali pod článkem v anketě. Hodně mě mrzí, že píšu až po tak dlouhé době, ale nevím, jestli by vás to třeba nenudilo, kdyby jsem psala SKORO každý den. Konec pesimistické nálady, snad se to nějak vyřeší..

Ještě hledám někoho, kdo by mi udělal dess, já to vůbec neumím :( (stydím se za to, ale nejsem moc zručná :/), chtěla bych tam mít svoji fotku.. (ne na které budu já - to by dopadlo, by sem už nikdo nechodil, protože by blog otevřel a vypafla by na něj taková hrůza :D - ale fotku, kterou jsem fotila já, už mám i nějaké vybrané, ještě vybrat tu nejlepší - jednu). Takže bych byla opravdu moc ráda, kdybyste se mi ozvali do komentářů, předem DÍKY MOC!:)

Jinak jsme byli v neděli v Jihlavě, v ZOO, mám hodně fotek, ty jsou na rajčeti TADY, ale nemusíte si je prohlížet, jak chcete. Mám i videa, ale nejdou mi tam přidat :/, nevíte jak se tam přidávají?
Pak jsme byli v City parku, koupila jsem si knížku KATE, mám ji moc ráda :) O:), určitě víte, že se Kate a Williamovi narodilo miminko, princeznička Charlotte Elizabeth Diana, je moc hezká, co na ni říkáte :)?


Moc bych chtěla fotit modely, ale je zataženo :( a když je hezky, jsem na koních. Tak snad to někdy vyjde, že budu doma a vydám se fotit :) už mi to chybí a moc se na to těším.

Jinak chodím na koně (jak jsem již psala), včera jsem tam byla, dnes tam jedu a v neděli tam zas jedu.

Zítra jedeme na lodičky, tak snad se nepřeklopíme :D

Jinak tento víkend mám psát INTERSTENO, celostátní kolo. Je to na psaní na klávesnici :) je tam cca 10 000 "dětí" (no, dětí :D od 6. do 9. tříd), určitě nebudu mezi nejlepšími, konkurence je hoodně veliká a kolik má ta první Italka, to já nemám asi zdaleka (úhozy), ale budu se snažit podat co nejlepší výkon :). Pak vám napíšu, jak to dopadlo. Držte mi prosím palce :)!

Přeji vám pěkný sváteční den - 2. světová válka, víte, že já mám moc ráda dějiny (hlavně 20. století), čtu si knížky, dívám se na filmy a dokumenty. Snad už se to NIKDY nebude opakovat. Byla to hrůza!!

Komentáře

Oblíbené příspěvky