Nový design :)

Ahoj, určitě jsme si všimli, že je tady nový desing/design (nevím, jak se to píše dobře :D).
A kdo mi ho udělal? Alusha98! Děkuji moc, jsi královna dessů :)!!
Je tam moje oblíbená fotka :), určitě jste ji už viděli na rajčeti.

No, tak teď se zrovna dívám po pokoji, co bych asi tak napsala (pomáhá mi to xD) a vidím na stole různé kabely od PC, lampy, tiskárny. A proč je máme na stole, když byly na zemi - zásadní chyba ? Králíček je často (když jsme doma) - už asi začínáte tušit :D - puštěný. Zavřeme tam, kde jsou peřiny - tam se mu přeci nejlépe dělá potřeba <_> grr -.- a jinak se pohybuje tak nějak slušně (do včerejška jsme si to naivně mysleli :D) po domě.
Ale včera. Zalezl si za stůl. Tak jsem se ho snažila vydolovat a najednou uvidím, že kabel od světla je rozkousaný a od tiskárny ještě více!
Jako největší dement, který se asi neučí, že se na holý kabel nemá sahat - a mám ještě taťku elektrikáře :D - to zkouším trošku ty "stříbrný káblíky" (holý proud) zahnout, a v tom ráda jak s prominutím svi*ě :D, já jsem zařvala jak něco, mamka s taťkou na mě takovej troll face, že jako by mi to neříkali ve škole na 1. stupni apod :D.. Ještě odpoledne mě to bolelo. Mmm, takže teď máme všechny kabely nahoře a králíček má po legraci - myslím, že si stejně něco najde, snad něco neškodného :D.

Toto byl spíše informační článek a ve středu se "vrhneme" na Tradi novinky :), tak se těště. Ahoj!

Komentáře

Oblíbené příspěvky