Novinky

Ahoj :), chtěla jsem napsat již dříve, ale nebylo moc komentů - za což na vás nejsem naštvaná, chápu vás, taky teď moc nejsem na PC jsem spíše venku, je pěkné počasí, tak proč jej nevyužít :)..

A jak tedy dopadl ten Dačický datel?
Byla jsem první :), dostala jsem diplom a poukázku. Nechci se chlubit....!

Zítra poslední školní týden :)! Už se nebudeme učit, budeme uklízet školu a v úterý měnit učebnice. Už se taky nebudete učit, ne?

Jinak v pátek byl můj (v tomto roce) první trénink s trenérem :) - tenis. Někteří možná víte, že jsem k němu chodila i minulé prázdniny. Ale přes šk. rok neměl čas, protože studuje vysokou v Praze, takže jen přes prázdniny :) a už v pátek byl můj první trénink. Moc jsem se těšila. Sice chvilkama poprchávalo, ale pak se to zas vybralo :). Šlo mi to, i podání, u kterého se vždycky dlouho mořím... V pátek jdu zase ;) už se těším.

Jinak samozřejmě chodím na koně :). Dneska jsem tam byla, jela jsem na Sendym, Jurda ještě odpočívá. Bylo to dobrý, Sendík je už docela starý (asi 20), když byl mladý tak s ním majitelka hodně skákala a teď má artrózu zadních nohou :(, nemůže skákat překážky, jen kavaletky. Dneska jsem s ním klusala, pak jsem chtěla nacválat a on si vykopnul :D, no, jo, taky si chce zablbnout :D. Ale udržela jsem se :).
Potom si ještě kamarádka vzala Šatíka (miminko jak já mu říkám xD, je i na fotkách v minulém článku) a já jsem ji vedla. Chtěla jsem, aby chodil dokolečna, ale on chodil furt za mnou :D. Já se zastavím, on také. Je moc hodnej :3 :).

PS. A co ta novinka, jak jsem se zmínila v předchozím článku? No, napíšu vám ji - URČITĚ - v příštím článku, čekám až přijde (to už vám trošku napovědělo, ale víc neřeknu :P).

Komentáře

Oblíbené příspěvky