Otáčivé hlediště

 Ahojky, v neděli 18.6. jsem se s Hančou a rodiči zúčastnila vystoupení na Otáčivém hledišti v Českém Krumlově. Hrál se Drákula. Mamka dostala lístky k 50. narozeninám od strejdy. Rodiče nám přikoupili ještě 2 (ty jsme dostaly k Vánocům, nebo k narozeninám, už nevím :D. Jelikož mám narozeniny 20.12., nerozlišuji, co jsem dostala na narozky a co na Vánoce :D), abychom jeli společně :).

O Otáčku jsem slyšela a chtěla ho navštívit, proto jsem moc ráda, že se to povedlo. Počasí bylo nádherné. Ve dne tropy, v noci jasno, stačila pouze mikina. Vyšlo to parádně. 

Představení trvalo hodinu a půl bez přestávky a během bylo zakázáno fotit/natáčet. Herci mluvili bez mikrofonů a bylo jim dobře rozumět. Taťka říkal, že bude počítat, kolikrát se hlediště otočilo, ale po chvíli to vzdal, protože se otočilo opravdu hodně krát. Někdy i docela rychle! Obdivovala jsem kulisáky, že všechno stihli za tak krátkou dobu uklidit a nově naaranžovat. Nemělo to chybu! Herci podali skvělé výkony a dokonce se tam 2x objevil i kůň :D! Vedle něj střílela puška, otáčelo se hlediště, světla... Musel být dobře vycvičený. Zvládl to skvěle. 

Představení jsou dlouho dopředu vyprodaná, takže je nutná včasná rezervace. Hlediště bylo plné (644 diváků). 

Byl to skvělý zážitek, určitě doporučuji navštívit :)! 

PS: Jestli jste z daleka, doporučuji si vzít druhý den dovolenou. Taťka to neudělal a litoval toho :D (spal 2 hodiny). Představení bylo od 21:30 do 23:00. Bydlíme na druhém konci kraje, takže nám cesta trvala 2 hodiny. 

Většinu fotek fotila Hanča. Díky za půjčení 💗






Restaurace a zázemí pro herce







Zámecká zahrada


Drákulův hrad 




Komentáře

  1. páni, to musel být úžasný zážitek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, tak to muselo být super, o otáčivém hledišti čtu poprvé :-) Skvělý společný dárek!

    OdpovědětVymazat
  3. Je radost vidět, jak to ožilo :) Když jsme byli v dubnu v Českém Krumlově, vypadalo to tam dost pustě :) Představení bylo určitě skvělé. Nám se myšlenka taky líbila, bohužel máme Krumlov necelé 4h.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krumlov je krásný :) to chápu, že je to dost z ruky :/ my ho taky nemáme úplně blízko. Taťka šel druhý den do práce, tak to pro něj bylo dost náročné

      Vymazat
  4. Otáčivé hlediště bych jednou moc ráda navštívila! Tak třeba se někdy poštěstí :D Věřím, že to byl nezapomenutelný zážitek :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky