Nový semestr

 Ahoj, minulý týden mi začal nový semestr, sedmý z deseti.

Bohužel máme tentokrát špatný rozvrh. Skoro každý den od osmi a končíme pozdě, klidně i v sedm večer. Je to z toho důvodu, že opravují jednu budovu, takže místo do třech budov, se musíme všichni vejít do dvou. Samozřejmě jsou mezitím přestávky, ale stejně je ten den hrozně roztahaný. Některé povinné předměty se nám dokonce překrývají, ale bohužel se s tím nedá nic dělat :/. 

Znovu budeme chodit na praxe, tentokrát každé úterý na matematiku (budu učit 5. třídu na Mikuláše, tak jsem zvědavá, jestli děti budou vůbec vnímat :D). Ve čtvrtek máme oborové praxe z výtvarky a vlastivědy, ale to půjdeme pouze 2x, abychom se všechny vystřídaly (v ročníku je nás přes 50). Snad využiji nasbírané zkušenosti ze suplování a týdenní praxe :).

V pátek v 7 hodin ráno mi pípla SMS, jestli dnes mohu suplovat. To jsem byla dost překvapená! Myslela jsem, že mi dají vědět aspoň den dopředu a ne ten den ráno :D. P. učitelka totiž onemocněla. Ptala jsem se, jestli budu mít přípravy, co mám učit a oni, že ne. Takže já jsem vůbec nevěděla, co berou! Dozvěděla jsem se to 20 min před hodinou. No, nevím, jestli mám dost zkušeností, když jsem ve čtvrťáku, abych mohla jít učit bez přípravy. Ale jo, každá zkušenost je dobrá, i když to pro mě bylo dost stresující, protože mám ráda všechno hezky připravené. Učila jsem páťáky a šesťáky (angličtina, informatika). Už si mě objednali na další pátek. Doufám, že se dozvím dostatečně dopředu, co za ten týden stihli probrat :D. 

Bohužel jsem se dozvěděla, že diplomku na "své" škole nemohu psát, protože nemají dostatečný počet respondentů s ADHD, takže budu muset hledat v ČB. Nějaké tipy z minulých praxí mám, tak snad se zadaří. 

Jak se máte Vy? Také si užíváte krásné letní počasí :)? To se mi snad ještě nestalo, abych v říjnu chodila v sukni :D, ale je to moc příjemné :).

Za týden pojedeme do táborské ZOO, kde se staneme na jeden den ošetřovateli (dárek mamce k narozeninám). Moc se těšíme :). Snad vyjde počasí. Pak samozřejmě napíšu článek ;).

Na závěr přikládám pár fotek z mobilu, snad se budou líbit. Děkuji za přečtení, mějte se moc fajn :)!

S Tondou :)

Ťapinka se vyhřívá na terase 😎🌞💛








Komentáře

  1. Počasí vám určitě krásné ještě vyjde. Ani nepamatuju, kdy bylo takhle dlouho pěkně :) Hodně štěstí do nového semestru! Jsi dobrá, že jsi to zvládla odučit bez příprav, já si to vůbec nedokážu představit :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám radost, že je dlouho tak krásně :) Moc děkuji <3!

      Vymazat
  2. Tyjo, já tě s tou školou obdivuju... takový rozvrh, takový stres... to bych prostě nedala... Ale sedmý semestr z deseti? To už uteče :))) Přeju ti, ať to všechno zvládneš.. já vím, že jo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Podle toho co píšeš, jsem si vzpomněla na svá studia na vysoké škole... roztahaný rozvrh přes celý den, mezi některými předměty jsme měli pauzu klidně i hodinu, ale jiné se překrývaly. Rada vzpomínám ale na vysokoškolské studium, bavilo mě to 😊 jinak krásná Ťapinka.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je tedy mazec, to zní dost šíleně, ten roztahaný rozvrh, a navíc končit tak pozdě :/ Je fajn, že jsi to suplování zvládla tak narychlo, jsi šikovná :) Fotky jsou pěkné, ať se ti ve škole daří :)

    OdpovědětVymazat
  5. Syn má taky rozvrh na pytel, jeden den jezdí domů až v osm, ale co už s tím :D.
    Taky nemám moc ráda takové přepadovky bez přípravy, ale čím jsem starší, tím méně to prožívám :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až budu mít zkušenosti, tak už mi to asi bude jedno :D, ale teď to bylo docela stresující :D

      Vymazat
  6. přeji, ať se daří ve škole :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten rozvrh není fakt moc dobrý, to jsi skoro pořád ve škole. Navíc takové překvápko v podobě suplování, to je docela šok, ale na druhou stranu zase není čas na nervozitu 😀 Držím palce, ať všechno zvládáš, měj se, pá 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, šok to byl, ale naštěstí to dopadlo dobře :D moc děkuji! :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky