Moc vám děkuji!

Ahoj, jsem tadýýý! Nejtěžší písemky, které byly mám za sebou. Dopadly velice dobře, ani jsem to tak nečekala, jenom dnešní písemku z matiky, to bude horší, ale snad to ujde.
Mě se po vás strašně moc stýskalo :'(*! Jsem ráda, že jsem zpět, nevím, co bych bez vás dělala, děkuji vám moc za vše :*. Jsem velmi ráda, že na tento ranč chodíte a doufám, že sem chodíte rádi. Toto , je takový únik z reality, ze světa nervů , písemek atd.., ikdyž, no nechci vás s tím tady obtěžovat. Mám velmi špatné období ve škole, hodně se to řeší, protože to je trestný čin... Nebudu tady psát podrobnosti. Prostě, kdyby někdo něco chtěl vědět, ať mi napíše na e-mail ranc-u-breyeru@seznam.cz , ale nechci to moc rozebírat. Velmi děkuji Aše :*, velmi si nám pomohla, Aší, ty víš, co myslím :*, moc díky.
Zítra mám recitační soutěž, snad to dobře dopadne.
Určitě zítra nafotím koníky, i po nich se mi velice stýskalo, stále jsem kolem nic musela jen chodit, nic jsem s nimi nemohla, fotit nic.. no prostě škola, samozřejmě to znáte. Takže teď už budu mít konečně čas, a snad něco i vyrobím, nevím.
V sobotu jsme byly chvilku u koníků, podívat se na ně :). Jen jsme přijely a šly do výběhu, oni za námi hned přiběhli :')* bylo to moc krásné a dojemné. Protože vždycky si pro mě musíme chodit a teď přiběhli :*. Byla jsem moc šťastná a myslím, že oni určitě taky. Antee jsem dala pusu, protože stále za námi chodila :) a ona jako by to pochopila a dala mi ji taky :D* to bylo krásné :*!
Přišla mi statistika, je to dobré, děkuji.
Navstevnost za minuly tyden (6.1. 2014 - 12.1. 2014) je:
Pondeli: 24
Utery: 18
Streda: 19
Ctvrtek: 17
Patek: 18
Sobota: 21
Nedele: 19

Celkem: 136

Mějte se krásně!

Ahoj!

Komentáře

Oblíbené příspěvky