Jak to se mnou vypadá?

Ahoj, od soboty jsem nenapsala, omlouvám se, ale neměla jsem nějak náladu a čas, ale teď vám to vynahradím Mrkající.
V pondělí jsem jela s tetou na "výlet" (ona jela na převaz) a tak jsem jela s nimi :-) , vzali i Staníka, takže bylo o legraci postaráno, samozřejmě žádný kombajn nesměl projet bez jeho upozornění :-D. Nazpátek jsme jeli přes vesnici, kde bydlí moje kamarádka z tábora, bohužel nebyla doma a tak jsem jí aspoň hodila dopis do schránky :-). Našla ho tam, takže fajn ;-).
Včera jsem ráno šla za známým, aby mě namasíroval. To bylo, takový křupy :-D! Dvakrát jsem si musela lehnout, abych mu tam neomdlela (protože to křupání jde až do hlavy a mění se tlak). Řekl mi, že to mám slušně naražený :-/, do té doby jsem s tím nemohla pohnout a když jo, tak mě to táhlo a bolelo. Takže mi hodně pomohl a již s krkem hýbat můžu.
Dneska jsem byla na rehabilitaci, všechno jsem řekla, podívala se na mě a řekla, že je vidět, že něco s krkem po tom pádu mám. Ještě, že mi to včera spravil, jinak nevím co bych dělala. Ani pohnout bych s krkem nemohla :-/. Říkala, že to mám naražený (jako známý :-D). Prý to dneska moc spravovat nebude, protože je to ještě čerstvé od toho pádu a aby to nezhoršila. Prý tam mám otlaky :-/. Mám být v klidu a moc nemám dřít, aby se tělo dalo dohromady, protože když si lehnu, tak mě začne všechno bolet :-(.
Známý mi dal úkol, aby to bylo lepší, takže to plním ;-).
Mám vedle postele Lucku a Windyho a vždycky si je vezmu do ruky a dívám se na ně :-).
Možná budu fotit modely ;-).

Komentáře

Oblíbené příspěvky