Před táborem

Ahooj :-))), tohle je asi poslední článek před táborem, takže si ho pořádně užijte, protože po táboře už budu povídat jenom o táboře :D.
Včera jsem byla na chalupě, já, teta, sestřenice, Haník a Staník (sestřenice syn, jsou mu 3) a Bojar (jezevčík). Když jsme přijeli, šla jsem já, Staník, Haník a Bojar na procházku :), Staníka na návsi hned samozřejmě lákalo hřiště, takže jsme se pohoupali, slej se na skluzavce a točili na kolotoči :-D, pak tam přišli další děti ze vsi, ty už chodili do školy. Byli v pohodě :)), pak jsme šli dál na procházku, Staník chtěl jít až k cca 2 km vzdálenýmu rybníku -_- tak jsem ho přemluvila, že dojdeme k lesu a vrátíme se, tak souhlasil :D. Když jsme přišli zas na náves, šli jsme tam k rybníku a házeli tam kamínky (je totál zas**nej :D od sinic -_-, je celej zelenej :D). Pak jsem Staníkovi řekla, že je to bekaný a že ani Bojar tam nechce vlízt a po asi 5 sekundách tam Bojar sám vlezl -.- omg!! :DD Pak nemohl vylízt, protože tam byl plot, takže Haník ho zachraňovala, já jsem se se Staníkem bála. Ale nakonec jsme Bojara dostali v pohodě ven, ten se radostně oklepal :DD a šli jsme šťastný na houpačky :D. Tam jsme zas chvíli byli :)) je to tam super :D. Pak jsme šli na zahradu, kde už teta se sestřenicí trhaly třešně. Já jsem vylezla po žebříku totál vysoko a to se bojím výšek :D! Nespadla jsem, ufff :DD. Bylo to dobrý a hodně jsme natrhali třešní.
Dneska jsem jela do blízké vesnice dát tam s taťkou lavičky na zítřejší akci a potkala jsem tam ty děcka jak byly včera na návsi na chalupě :D. Tak jsme se hned dali do řeči a houpali jsme se (ano, zas tam byly houpačky :DD). Byla tam ještě jedna holka a já jsem se jí zeptala jestli jede na tábor (a řekla jsem tam kam jedu) a ona řekla že jo !! :)) Já jsem si totiž prohlížela fotky z loňského tábora tam a ona tam byla :)), takže super, budu tam mít další kámošku :)), prý taky jede na týden :) a na stejný turnus jako já :), tu holku znám od vidění, chodí do stejné školy jako já. Pak jsem se s holkou ze vsi (jak byla včera na vsi na chalupě) domluvila, že až pojedu na chalupu, tak že jí mám dát vědět :)).
Zítra je finále Wimbledonu! Postoupila Peťa a moc jí držím palce !! Peťo, vyhraješ to ;))!!!
Už se moc těším na tábor, teď jdu přednastavit nějaké články :).
Mějte se hezky a ahoj ;)!

Komentáře

Oblíbené příspěvky