Vítězství

Ahoj, díky všem, kteří mi drželi dneska palce, pomohlo to.. asi už všichni víte (podle nadpisu, nebo jste to viděli na FB), že jsem vyhrála :) :3
Vůbec jsem to nečekala, byla to moje 2. ZAV soutěž v životě (v té 1. jsem byla druhá) a byla velká konkurence - 21 dětí (možná si řeknete, že je to málo, ale mně to nepřišlo).
Psali jsme půl hodinu, od prvního cvičení (možná někdo zná výuku ZAV), ten kdo to nezná : je to taková výuka, kde píšete podle cvičení, když uděláte chybu, může vás to posunout dolů, a když bez chyby tak nahoru.
Já jsem za půl hodinu napsala 102 cvičení (někdy mě to posunulo i o 3 cvičení, když jsem to měla rychle napsané a bez chyby).
Možná pojedu na mezinárodní soutěž do Budapeště, ale to se ještě neví jistě, až to budu vědět na 100%, určitě to sem napíšu :).
Trošku kratší článek - promiňte. Budou velikonoční prázdniny, a Velikonoce, určitě udělám nějaké přáníčko a možná s Hančou uděláme nějaký fotopříběh :) nechte se překvapit. O prázdninách budu fotit - jestli bude počasí a třeba i vyrábět.
Hezké prázdniny!

Komentáře

Oblíbené příspěvky