Českou Kanadou

 Ahojky, ráda jezdím na kole, proto jsme s kamarády domluvili cyklovýlet naší krásnou Českou Kanadou.

Podobnou trasu jsme jeli už vloni, ale ne úplně stejnou. První zastávkou byla pouť na Montserratě. Ano, Montserrat je nejen ve Španělsku, ale i u nás :D. Sem jsme chodili často s koňmi na procházku. Teď už bohužel nemůžeme - na koních už nejezdím, protože jsou staří a mají bolavá kopyta, ale alespoň je beru na procházky na ruce (= na vodítku), takže bych do lesa mohla, ale oni ho skoro celý vykáceli, takže už tam není žádný stín, cesty jsou rozježděné od techniky. Změnilo se to tam k nepoznání :(. Pak jsme pokračovali do Slavonic, Maříže (ano, ne Paříž, ale Maříž :D), přes Trojmezí (hranice s Rakouskem) na hrad Landštejn, kde jsme si dali vynikající pozdní oběd. Honily se černé mraky, ale naštěstí nás to minulo. Cestou domů jsme se podívali na bizony. Výlet to byl skvělý, počasí vydrželo. Celkem jsme ujeli 60 km :). 


Slavonice








Najdete šneka :D? 




Tato brána mě hodně pobavila :D vedle nebyl žádný plot






Bizoni





A co Vy? Jezdíte rádi na kole? Děkuji za přečtení článku :). Mějte se fajn! 

Komentáře

  1. Leni, výlet byl určitě moc pěkný, podle fotek vidím, že je ve Slavonicích moc hezké náměstí a také osamocená brána je super fotka. Najeli jste toho opravdu hodně, ale v bezva partě to člověk tolik neprožívá. Zdravím, pá 😉😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slavonice mají hezké náměstí :) říká se jim malá Telč, kterou máme taky nedaleko (15 km). Bydlím mezi Telčí a Slavonicemi :D Jo jo, bylo to fajn :)

      Vymazat
  2. Vypadá to na parádní výlet, krásné fotky :) Na kole nejezdím už řadu let, dřív jsem jezdila výlety po okolí, do 20 km, na delší výlety to nikdy nebylo, teď sním o městském kole ve vintage stylu, ale to asi až se jednou přestěhujeme :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, to zní skvěle, moc ti přeju, aby ti to vyšlo :)

      Vymazat
  3. Když jsem bydlela ještě u rodičů, tak jsme na cyklovýlety jezdili celkem často, do Brna jsem si ale kolo ani nepřivezla, nedovedu si představit vyrážet na výlety tady odsud :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, ve velkém městě to je těžší. Naštěstí máme v Budějkách bezva cyklostezky :)

      Vymazat
  4. Do takové krásné přírody bych na kole vyjela hned! :) Bohužel se mi cyklistika zhnusila na střední, když jsme byli na cyklisťáku a já se tam několikrát rozsekala - na štěrku, na silnici, v blátě.. prostě všude. Učitelé byli otrávení, ujeli mi a já se ztratila. Nikdy na to nezapomenu. Když jsem pak ale jela domů (jeli jsme domů několik desítek km na kole), takovou krásnou přírodou, tak se mi to hrozně moc líbilo. <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí, že ti to tak znechutili :( nechápu, jak ti mohli ujet! Ještě, že sis to pak užila aspoň cestou domů :)

      Vymazat
  5. To musel být krásný výlet :). Já na kole jezdím hodně málo :D.

    OdpovědětVymazat
  6. ráda jsem jezdila :) jezdívala jsem s pejskem na výlety, ale když se mi kolo rozbilo, už jsem nové nekoupila... nebyly penízky a teď už čas :)

    fotky jsou úžasné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jezdila jsi s pejskem v košíku, nebo běžel vedle tebe? :) Moc děkuji <3!

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky