Mnoho novinek

Ahoj, od čtvrtka, co jsem nenapsala, se toho stalo opravdu hodně. Začnu popořadě.
V pátek, jsem šla hned po vyučování (škole) na vlak a jela jsem na koníky :3, krásné počasí, co víc si přát? Postaraly jsme se o koníky, nastlaly a pak jsme jely na vyjížďku. Beník je sice vyčůranej jak mraky :D ale zvládli jsme to spolu :*. Pak jsme skákali :), to jste měli vidět ty jeho mega skoky :D. Až budu mít nějaké fotky, zatím žádné ze skoků nemám, tak je sem určo dám :). Pak jsme jely do stáje, tam jsme se o ně postaraly a vzaly jsme je na "jízdárnu" (taková celkem rovná plocha s trávou). Tam se napásli. Asi po půl hoďce jsme je dali na pastvinu. Poté jsme vše uklidily a já s Haníkem jsme šli na ves, tam kámošky a kámoši hráli fotbal :D, no co, opravdu se mi nechtělo čekat na vlak na zastávce půl hodiny. Takže jsme hráli fotbal, já 5cm od brány a nedám gól :DD, to jsem celá já :D. Pak jsme šly na zastávku a odjely vlakem domů.
V sobotu (včera) jsme byli na Popelce na ledě v Českých Budějovicích, bylo to krásné, ale byla tam zima :D, ale co se mám divit, museli udržovat led. Popelka a princ byli olympijský pár! Moc jim to slušelo.
Dneska jsem vstala o půl osmý, tedy už o půl devátý. Změnil se čas -_-. Já si asi nezvyknu, ale to si říkám vždycky a stejně si zvyknu :D. Dneska jedu na koníky :3 moc se těším, je krásné počasí :).

Komentáře

Oblíbené příspěvky