Rady

Ahoj, moc děkuji za rady od Schleichovky, budu se snažit dávat odstavce a k článku nějakou fotku :), děkuji.

Jak říkali, že bude tento víkend hrozné počasí, nemýlili se, ano, je to strašné, prší, fouká... Brr. Ale stejně jsem nelenila a šla jsem za strejdou a tetou, pomáhat se zvířátkama, mají malé ovečky a kůzlátka, jsou krásné :3*. Teďka už jsem doma, ale nějak mi není dobře :/, tak snad to bude zas OK.

Mnoho rančerek odchází... Ano, bohužel :((, odešla Aša, Storalee a Lejdyyy, moc mě to mrzí :(, zase se to tady nějak rozpadává.. Doufám, že počet odcházejících rančerek nebude narůstat, protože každá rančerka za sebou udělala nějakou cestičku, na kterou nikdo, nikdy nezapomene... Ašo, Storalee a Lejdyyy -> holky, přeji vám, aby se vám v životě vše dařilo a napište ;), budu ráda :)!

Až bude zase hezky, tak mám naplánováno, že půjdu fotit a udělám fotopříběh, ale ještě nevím, kdy to přesně bude, kdy se zase počasí umoudří, snad brzo, protože když je takové deštivé počasí, ani já nemám zrovna dvakrát dobrou náladu...

Včera jsem na počítači našla konečně film Alinin sen, a zhlédla jsem ho po dlouhé době, jsem ráda, že jsem ho našla :)

Do dneška můžete hlasovat ve 2. kole vyřazovačky na CAMH, byla bych moc ráda, kdyby jste hlasovali, ale je to na vás. Zatím je 2. kolo nerozhodně.

To je vše, mějte se hezky!

Omlouvám se, ale bohužel mi sem nejde vložit fotka, tak aspoň odkaz ZDE!

Komentáře

Oblíbené příspěvky