Dovolená, tenis, koně

Ahoj, moc děkji za pochvalu sedla, není to sice dokonalé, ale snažila jsem se.
Jak bylo na dovolené?
Byla jsem tam od pondělí (ten článek se sedlem byl přednastavený), jeli jsme do Berouna, tam jsme se ubytovali, podívali do Koněpruských jeskyní, kde má taťka sestřenici, ona tam byla :) takže super překvapení :) byli jsme na prohlídce. Večer jsme šli se známou a s jejím pejskem podívat se po Berouně, pak dala pejska domů a šli jsme do restaurace, pak jsme šli do hotelu, nabídli buchtu a já jsem šla spát :), ona potom odešla.
Druhý den, jsme měli jet do Prahy a spát tam a pak jet domů, ale bylo škaredě, takže jsme se domluvili, že tam nebudeme spát. Jeli jsme se podívat na medvědi (Vojtu, Kubu s Matějem, z Večerníčku), v pondělí večer jsme tam byli, ale oni už spali. A měli jsme štěstí :) sice pršelo, ale Kubík vylezl a představil se nám :) stál i na zadních :).
Potom jsme jeli na hrad Tetín.
Potom jsme jeli na Karlštejn :) ale samozřejmě pršelo :/, ale byli jsme tam takže fajn :).Vyfotila jsem se :D vypadám jak zmoklá slepice, ale jsem tam s rovnátkama :D!
Potom jsme se jeli podívat na velkou Ameriku (lom) tam byl věnec a svíčky, protože tam skočil asi před rokem (nebo nevím kdy) nějakej kluk :(. Je to tam fakt velký.
Jeli jsme přes Srbsko :D (vesnice).
Potom jsme jeli do Prahy, šli jsme na Václavák a potom na Neviditelnou výstavu, průvodce byl slepý a my jsme šli ve tmě a poznávali předměty. Byli jsme v kuchyni a průvodce se mě zeptal, co to je, já jsem řekla svěrák -_- :D a byl to mlýnek na maso :D. Pak jsem měla po hmatu přečíst značku televize a dala jsem to :) byla to SONY, potom jsme šli na "ulici", vedle zahoukalo auto :DD, pak jsem měla poznat zase co to je, a já jsem řekla komín a ona to byla značka :DD! Pak jsme šli do "lesa" a on říkal, že Lenka nám pak něco řekne :D, po chvíli mi řekl že mám něco říct, já jsem nevěděla co, tak jsem řekla, že tam je něco dřevěnýho (právě jsem na to sahala) a on řekl, že jsem je měla upozornit na schod :D já jsem vůbec nevěděla že tam je schod. Potom jsme šli do místnosti, kde byli sochy, na jednu jsem si sáhla a měla jsem říct, co mi to připomíná, já jsme řekla že žalub :D a byl to Budha. Pak jsme šli do kavárny a on nám po slepu dělal kafe a čokoládu!
Potom jsme jeli domů. Takže jsme přijeli o den dřív. Ve 23:54 :D.
Včera jsem byla na tenise. Možná to je můj poslední tenis (až příští prázdniny), protože on jezdí do školy do Prahy, ale možná ještě budu mít trénink v září, ale nevím to jistě. Byl to můj nejlepší trénink! Chválil mě, i mě se zdálo, že mi míčky lítají tam, kam mají. Prý mi jde backhand skoro lépe než forehand :), smeč je super a podání taky :) mám z toho ohromnou radost :)! Teď budu s radostí chodit na kurty a trénovat :).
Dneska jsem se dozvěděla rozvrh -_- je šílenej :D ale snad to nějak zvládneme (je na internetových stránkách naší školy).
Dneska jsem byla po dlouhé době na koních, jela jsem na Vlastovi, mám úplně roztahaný ruce, protože furt dával hlavu dopředu :D ale bylo to dobrý. Připravovali jsme trasu na nedělní distanční jízdu :) já jsem sama řekla, že klidně budu u nějakého stanoviště (protože všichni koně byli obsazení a já se stejně ještě v sedle trochu bojím), takže budu na stanovišti a budu i fotit ;) takže se těšte na fotky :)!
To je všechno, mějte se hezky :).

Komentáře

Oblíbené příspěvky