Dovolená

Ahoj, v pondělí jedu na dovolenou do Prahy a okolí. A beru modely! Doufám, že bude čas fotit :). Ale, pozor, pozor, co se mi dneska stalo?! Četla jsem si časopis o koních a najednou jsem přemýšlela, jestli bych nevyrobila něco na modely! Po tak dlouhé době! Ale bojím se, že se mi pak zase nebude chtít - protože když to napíšu, tak se mi už nechce :D (to jsou problémy) ale nebojte, doufám, že něco vyrobím :) ;).
Kam že to pojedeme?

Pojedeme do Prahy (tam jsme si už vyhlídli hotel :D a víte jak? 21.prosince 2013 jsme byli v Praze, šli jsme na Pražský hrad a najednou jsme šli uličkou, všude spoustu lidí a tatínka zaujal nápis Pilsner Urquell -_- :D byl to hotel, takže taťka řekl, že bychom se tam až pojedem do Prahy ubytovat :D. PS. Do teď si pamatuje kolik tam to pivo stálo :D, takže tento rok jedeme do toho hotelu). Už vidím tatínka, jak se večer bude dívat z okna a pozorovat jak chodí ty davy lidí :D - to má rád :D. Budeme chodit po Praze. Další den (nevím jestli další den nebo cestou tam o.O :D?) pojedeme do Berouna (za tetou) podívat se do jeskyně. Budeme tam chodit s baterkama :D! Pak pojedeme MOŽNÁ do Lidic a určitě pojedeme do Terezína... Velice mě zajímá historie, čtu si o ní. Vždy mám na krajíčku.. Prožívám to velice silně.. Před rokem jsme byli v Ležácích.. Divný pocit, myslím, že jsem i trochu brečela... Ale pamatuji si, jak tam bylo několik rybářů a chytali tam! Jak můžou?! Kdyť jen kousek od nich - pár metrů - byl památník po mlýně! Nejedla bych ty ryby! Měla bych velice divný pocit, jím ryby z vesnice, která se vypálila za války! Co to je?!!
Někdy si o těchto událostech, co se udály za války povídáme ve škole...
Bude to hodně smutné.. vím to..
Jinak se podíváme asi ještě někam, třeba zastavíme někde ve městě a půjdem se tam projít :D jo, to mamka dělá :D.

A jak mi jde tenis :)??
Piluji, piluji, jak jen to jde :), spolužák se kterým jsem seděla v lavici hraje tenis :D nic mi o tom neřekl :D! Takže už vidím, jak celej rok si budem povídat o tenise :D. Za rok prý proti němu můžu hrát turnaj :D.
Dneska je česko-slovenské finále v tenise. Petra Kvitová hraje proti Magdaleně Rybárikové. Ve 21:00 SEČ. Peťo, pojď to dáš!

Komentáře

Oblíbené příspěvky