Omlouvám se!

Ahoj, omlouvám se, že včera tady nebyl článek, ale opravdu jsem toho měla hodně. Více se dozvíte dole.




Ano, měla jsem toho dneska moc.
Za 1. škola :/. Po prázdninách píšeme ( čtvrtek, pátek ) celkem 5 písemek -_-! Fakt super :/...
Za 2. dneska u nás byla kámoška, takže jsme dělaly kraviny :D.
Za 3. byla jsem na koních. Včera večer jsem byla na koních :). Jeli jsme na večerní vyjížďku :-). Jela jsem na Forestovi. Velkej zážitek, večer jel po louce :). No a večer jsme ve stáji koníkům strouhali kopýtka. Právě jsem byla u Antee a " konejšila " jsem ji, když ona si přešlápla.. ano a moje levá noha byla pod její ://. Asi 5 sekund mi na ní stála :(, já jsem myslela, že to fakt nedám, řvala jsem na ni, strkala, ale nic :/. V noze mi křuplo :(. Asi po 5 sekundách konečně ustoupila, svalila jsem se do slámy, nohu jsem necítila.. ta váha :(. Šla jsem si sednout, ještě jsem kulhala za kočkama, ať nechají blbostí. Noha nateklá :/. Tak jsem si nohu dala do ledový vody aaaaaaaaaa :/// . Kulhala jsem , jenom jsem trošku na tu nohu šlápla, hnedka bolest jak prase ://. Achjo, touhle dobou mám nějak moc úrazů :(. Dneska už je noha lepší, i když noha furt bolí.

Dneska jestli bude hezké počasí, nafotím BH a SCH ;).
Bude Halloween, ještě nevím, jakou udělám akci na ranči :D, ale asi se spojím s Haníkem ( mojí sestrou ) a uděláme společnou halloweenskou akci :). Co myslím Haníku?!

Těším se na podzimní prázdniny :). O škole nechci ani slyšet xD.

Fotosoutěž : Už může vypuknout ;), máme 5 členů :), někteří si ještě promyslí, jaké koníky přihlásí :), vůbec nechvátám a ostatní se mohou přihlásit do fotosoutěže do 31. října 2013 :). Na e-mail : ranc-u-breyeru@seznam.cz posílejte přihlášky ;). Jak chcete, nenutím vás, je to na vás.

Včera jsem některé oběhla a dneska jsem ty zbylé dooběhla :).

Tak snad se vám tento článek líbí.

Ahoj!

Komentáře

Oblíbené příspěvky