Můj sen - Anglie

Mám mnoho snů, ale mezi největší patří Anglie, velice ráda bych se tam chtěla podívat, sestřenice tam byla cca před týdnem a poslala fotky, já jsem se nemohla vynadívat :3 je to tam tak krásné. Již dlouho jsem po tom toužila, ale teď ještě více, když mi poslala ty fotky! Angličtina, učím se ji už od 3. třídy (teď jsem v 7.), takže poskládat větu umím :D, ale jak se říká, nejlepší je "hodit do vody a plav". Už se mi to stalo, když jsme jeli na Slovensko (vím, je to podobný jazyk, ale stejně), samozřejmě jsem uměla mluvit "po slovensky" :D, ale tam jsme mluvili česky, protože jsme si rozumněli. Jak tam byli ti Slováci, tak jsem se hodně přiučila, a když jsem přijela domů, mluvila jsem jenom slovensky :D.
Do té Anglie už to mám jakš takš naplánované, ví o tom i moji rodiče, a říkali, že až budu větší můžu tam jet za operku (chci pracovat v mateřské školce). Moc bych si toho vážila, paní učitelka na angličtinu tam byla za operku, takže říkala, jaké to tam je :).
Chtěla bych se podívat do Londýna, na Londýnské oko, Tower Bridge, Buckingham palác, Big Ben a mnoho dalšího :'). Také bych se chtěla podívat do Cambridge :3. Moc bych si přála vidět Kate, Wiliama a George, ale to by byla veliká náhoda. Mám je moc ráda, jsou mi velice sympatičtí :). Teď přidám pár fotek. Zdroj fotek google.cz .
Nakonec přidávám gif :3

Komentáře

Oblíbené příspěvky