Fed Cup 2014

Ahoj, včera jsem byla v Praze na finále Fed Cupu. Vyhráli jsme 3:1!! Veliká gratulace holky!
1. zápas - Kvitová VS Kerber jsme byli hodně nahoře, ale hlavně, že je ta atmosféra. Bylo to opravdu napínavé, hrálo se asi 3 hodiny! Petra vyhrála, taže už se vědělo, kdo bude vítěz, takže hodně lidí na další zápas (čtyřhra) nečekali, a tak jsme se propašovali za strejdou a za sousedem (s trubkou) do kotle. Atmosféra ještě leší, viděla jsem všechno a tenistky jsem měla skoro na dosah. Byla jsem v první řadě, několikrát mě kamerovali a byl tam i náš plakát, ale ten jsme tam měli jenom chvilku, protože jsme neměli nic, aby jsme to připli :/. Ten zápas už byl jen pro zábavu, protože se vědělo, že Česko vyhraje, sice jsme tu čtyřhru prohrály, ale nevadí.
Poté se předávala mísa, fotilo se atd.. hodně lidí odešlo, ale my jsme čekali na podpis, přišla se podepsat Lucka Hradecká a Andrea Hlaváčková, těm jsem dala plyšáky - talismany. Andy ho prvně podepsala, protože si myslela, že ho chci podepsat, já jsem jí ale řekla, že je pro ni a že si ho může klidně podepsat :) Holky byly moc rády, s Luckou jsem si i plácla. Teta dostala podpis i od p. Sukové a p. Navrátilové.
Ještě zajímavost. Potom jsme jeli metrem a ono v prostřed jízdě prudce zastavilo, asi 5 sekund stálo, zahoukalo a pak se rozjelo, dívala jsem se, jestli tam něco není a nic tam nebylo. To opravdu nechápu, co se mohlo stát, nikdy předtím jsem to nezažila, stalo se vám to někdy?
Byl to super den a jsem ráda, že mísa je naše, potřetí za 4 roky.
Fotky na rajče dám zítra, tak se těšte :) zítra bude určitě i článek, ano téma týdne je super, takže pak tam dám na konci odkaz na fotky. Tak dobře, jednu fotku vám sem dám, ale ostatní až zítra!
Tenistka Leník :)

Komentáře

Oblíbené příspěvky