Zimní dess

Ahoj, dneska mi Jeife udělala dess na zimu, za což jí moc děkuji :) je krásnej <3!!
A jak to dopadlo na turnaji?
Se vzdáleným bratrancem Matějem jsem se domluvila na tento turnaj - protože to byla čtyřhra - ráno jsme se sešli ve škole (byl to školní turnaj), byli jsme první, takže jsme se mohli ještě rozpinkat. Pomalu se to začalo sházet a nakonec z toho bylo 10 týmů. Rozdělili nás do dvou skupin, první začne ping-pong (o čemž jsme vůbec nevěděli, že se bude taky hrát, věděli jsme že tam bude, ale mysleli jsme si, že se hráči rozdělí podle toho, co chtějí hrát a každý bude hrát něco, my jsme šli na badminton, bohužel jsem se ale spletli a muselo se hrát všechno!) a druhá badminton. My jsme teda šli na ping-pong, oba vytřeštění, ani jeden nehrajeme nějak extra dobrej tenis :D. Takže před prvním zápasem jsme se naučili, aby nás míček přeletěl přes síť, ale zase aby nepadl mimo stůl :D! Začal první zápas. Protihráči nám vysvětlili, že na turnajích se to hraje ve čtyřhře tak, že jeden odpinkne míček a nechá toho druhého, takže se vlastně střídají, jeden hráč se nemůže do míčku trefit třeba 3x, to nás zaskočilo, ani jeden jsme tyto pravidla neslyšeli, ale zkoušeli jsme to teda podle nich, málem jsme se zabili :D.
V ping-pongu jsme celkem hráli 4 zápasy, všechny jsme prohráli :D, ale aspoň jsme se naučili pravidla -_-, nevěsili jsme hlavu, protože jsme přeči přišli na badminton!
A začal badminton, těšili jsme se! První turnaj jsme zvládli lehce a vyhráli jsme 2:0, dávala jsem tam perdy jak něco! :D Učitelé se smáli, jak do toho dávám vše.
Druhý zápas jsme také vyhráli. Třetí jsme ale bohužel prohráli, soupeř byl furt na síti a to se nedalo.. Čtvrtý jsme taky prohráli, víme, kde se máme zlepšit.
Celkem jsme vyhráli 2 zápasy a jiný prohráli :D..
Byli jsme celkem zklamaný z toho badmintonu, ale co, svět se nehroutí.
Nevíme, kolikátý jsme se umístili, říkali totiž jen první tři. Ale dostali jsme diplom za účast a čokoládu :D.
Byl to super den, i když se nám moc nedařilo, i tak jsme si to užili.
Díky Matějovi, že šel se mnou:)
PS: Jmenovali jsme se REBELOVÉ :D
V plném nasazení :D. Ano, vzala jsem si tričko s českým znakem a podpisem od Lucky Hradecké a Andy Hlaváčkové z Fed Cupu :).
Vyhlášení - tým REBELOVÉ

Komentáře

Oblíbené příspěvky