Diplom, škola a další články

Ahoj, dneska jsem dostala od Jeife diplomek za 4. místo ve fotosoutěži - moc díky :). Vyhrála Šíša, zasloužila si vyhrát, měla krásnou fotku. Všem holkám tedy gratuluji :)

Teď je toho ve škole moc (nechci se vymlouvat), jako by učitělé chtěli vše stihnout do Vánoc. Někdy dokonce i 2 písemky za den (vím, že bývá i hůř, ale nechci si pokazit známky). Tak snad po Vánocích bude trochu volnějc, i když pak je zase pololetí, toto utíká!
Proto o škole proto, že nevím, jak to teď bude s blogem... asi nebudu psát každý den, nebo obden, jak píšu teď, ale po delší době, ale ještě nevím, třeba to stihnu, kdo ví..? Takže jenom abyste se nezlobili/nepřekvapili, když tady nebude častěji nějaký článek, rozhodně nekončím, jenom prostě škola je škola, ale to určitě znáte. Doufám, že příští týden bude volněji.
Za čtvrtek přednastavím článek s tématem týdne ("Co bych řekl(a), ale nemůžu").
V pátek máme ve škole Den otevřených dvěří, budu toho mít dost, v jedné třídě prezentovat Globe a v druhý třídě Fotokroužek, naštěstí třídy jsou vedle sebe, tak nebudu muset běhat po celé škole :D.
Již mám vybrané koně, které budu fotit (ano, jsem hrozná, furt slibuju a nic, ale prostě počasí je prapodivný :(, dneska byl ráno poprašek sněhu, ale samozřejmě roztál), tak snad při příštím LIVE článku již tady budou fotky, budu se snažit.

Komentáře

Oblíbené příspěvky