Změna plánu

Ahoj, na čerty naše parta vlastně vůbec chodit neměla (málo lidí na obcházení), Hanča se ale domluvila s holkama od koní, že s nima bude chodit.
Já jsem nechtěla(ani nevím proč :D), tak nakonec jela Hanča sama vlakem za nima. Pak jsem si ale řekla, že by to bylo určitě dobré a tak jsem se oblékla do čertovského (poprvé v životě jsem šla za čerta :D vždycky chodím jako anděl Nevinný) a jela jsem za nima druhým vlakem :D.
Bylo to fajn, kámošky vzaly ještě známí a bylo nás celkem 10 (8 čertů, 1 Mikuláš a 1 anděl). Šli jsme po 4 domech a potom na město. Tam se sešli všichny party co chodili (Mikuláš byl hlavní jenom jeden, samozřejmě že ony měli taky nějakýho jinýho, ale ten tam pak nevystupoval) a na městě byl připravenej takovej program. Mikuláš s andělem rozdávali sladkosti, čerti zlobili děti a ptali se jich, jestli byli hodné apod.
Byl to fakt vydařený den a jsem ráda, že jsem tam byla :)
Až budou fotky, tak přidám na rajče ;)

Již mám pro všechny rančerky (kterým jsem ještě neposílala, Jeife už jo) připravený dárky a pohlednice (ano, každý dostane i pohlednici :)) v obálkách, ještě tam Haník přidá svůj dárek (u ní si můžete vybrat TADY) a napíšeme dopis a je to :), posílat budeme 15. prosince.

Dneska jsem fotila stromeček na ranči, mizerná kvalita, omlouvám se...
Děkuji moc za názory, které posloucháte rádio :), jsem ráda že spolupracujete, díky moc <3.

PS. Zítra vyfotím výzdobu u nás doma a na zahradě, tak se těšte, fotky budou na rajčeti (asi v pondělí, zítra se budu učit a pojedu na chalupu péct cukroví).

Komentáře

Oblíbené příspěvky