První poprašek sněhu

Ahoj, dneska jsem se ráno vzbudila a za okny jsem uviděla ležet bílý poprašek sněhu, to víte, že jsem hned vzala foťák a něco jsem vyblejskla, ráno je tma, proto jsou fotky tmavé... Bohužel už docela zmizel, ale třeba ještě napadne. Chtěla jsem fotit odpoledne jenomže jsem se ze školy vrátila ve čtyři a to už byla tma (chodím do školy za tmy, a ze školy též). Tak snad zítra, vždy v úterý máme takhle dlouho, jinak každý den do dvou (počítám i oběd).
V neděli byla 1. adventní neděle, samozřejmě jsem si vyfotila pár detailů vánoční atmosféry. Večer se rozsvicoval na městě stromek a na všechny "dýchla" vánoční atmosféra, bylo to hezké setkání.
Ve stájích jsem utřela prach ve stájích, uklidila a postavila vánoční stromek, zítra ještě něco doaarnžuju a pak vám vše vyfotím (i stromek před domem, prostě vánoční atmosféru).
Přemýšlela jsem nad tím, že bych koníky dala na poličky, protože v těch stájích je hodně prachu a zabírají hodně místa. Kde máte koníky vy?
Dole pod článkem je anketa, jaké je vaše nejoblíbenější rádio. Není to ze světa modelů, jenom tak pro zpestření :D. Já poslouchám Impuls. Můžete psát vaše odpovědi i do komentářů a více se k tomu vyjádřit, budu moc ráda :).
Teď již nějaké fotky. Více fotek TADY.

Komentáře

Oblíbené příspěvky