Fotky

Ahoj, tak jak jsem slíbila, dneska jsem byla fotit (včera jsem to nestihla, protože jsem byla na přednášce, o které též napíšu článek, asi tento týden).
Nádherně svítilo sluníčko, škola nám končila v 15:15, když jsme přišly domů, sluníčko zapadlo ! Ale i přesto jsem šla fotit, fotky nejsou moc kvalitní :/, takže se omlouvám :/, jedna je tam i s námrazou.
Zítra dofotím ten zbytek koníků, které mám v plánu fotit - snad bude svítit sluníčko. Dneska jsem totiž brala jen půlku těch, co jsem chtěla fotit.
Příští článek budou teda další fotky, pak vám sem dám fotky z jízdárny - vyzkoušíme kavalety od Šíši :), a pak vám napíšu o pondělní přednášce, a napíšu i téma týdne ;). Tak myslím, že se máte na co těšit :).
Dostala jsem od Mirandy diplom, moc děkuji ;)

Přihlásila jsem se do fotografické soutěže, když ji vyhraji, přijede za mnou sokolník se svým dravcem a ukáže mi výuku. Byla bych tedy moc ráda, kdybyste mi na FB dali na fotku LIKE (fotka s největším počtem LIKů vyhrává). Až fotka bude zveřejněna, pošlu vám odkaz :), byla bych moc ráda, kdybyste mi pomohli. Posílám tam tuto fotografii (není s dravci, ale prý může být i příroda).

Fotky z dnešního focení ZDE.

Tady je ta s tou námrazou ;)

Komentáře

Oblíbené příspěvky