Koně

Ahoj, včera a dneska jsem byla na koních :), napíšu vám to popořadě.
Včera: Jela jsem na Juráškovi. Šli jsme na louku, kde jsme klusali a potom jsme cválali. Jurda všechny předjel, nejde zastavit, když běží, tak běží. (Jo, asi je to chyba, že ho takhle nechávám, ale nebylo kam by mohl utéct, byli vedle nás koně) Byl moc hodnej. I jsme šli přes menší potůček, on ho skočil a udržela jsem se!
Dneska: Jela jsem na Juráškovi. Šli jsme jinam než včera. Na místě kde jsme byli byla rozlehlá louka, tak jsme tam klusali a pak cválali (ne celou, jenom na kraji). Jurda si prvně trošku vyhodil, ale pak už byl hodnej. A pak jsme cválali celou louku. A pak ještě jednou zpátky. Jurda zas vyvalil, ale useděla jsem to. Pak jsme chvilku krokovali a jeli domů. Zas jsme cválali. Pak ostatní skočili příkop, ale já (a ještě kamarádka, která jela na Sendym - má bolavé nohy) jsem neskákala, netroufla jsem si. Pak jsme ještě chvilku cválali a pak už jsme krokovali domů. I jsem dneska fotila, fotky jsou na FB (možná někdo viděl, a kdo nemá FB nebo kdo mě tam nemá v přátelích tak jsou i na rajčeti TADY).
Dnešní fotky, které se mi nejvíce líbí.
Vlastovy chlupy:D
Sendy. ,,Co to máš?" :DD
Sendy s Vendy

Mějte se koňsky :).

PS. Ještě jsem přemýšlela, baví vás to tady, když píšu o koních a moc o modelech ne :/? Budu se snažit psát i o modelech! Byla bych ráda, kdybyste se vyjádřili do komentů. Předem díky.

Komentáře

Oblíbené příspěvky