Ohlávka pro Annie

Ahoj, první výrobek v roce 2015, a jak vypadá? :D

Včera jsem se pokusila o ohlávku podle tohoto návodu, který mi poslala Jeife, je moc dobrý, dík ;).
Prvně jsem to dělala lepicí pistolí, ale to mi vůbec nešlo, tak jsem to udělala izolepou - vím nejsem normální :D, ale je to lepší (myslím), než s tou lepicí pistolí.
Dneska jsem dodělala vodítko a je to, určitě vás zajímá výsledek, tak tady je :).
Vím, není to nic světoborného, ale aspoň, že to jakš takš sedí, TADY více fotek.

Jsem ráda, že jste se vyjádřili k minulému článku a že se (aspoň podle komentářů) líbil :). Pro upřesnění, spadla jsem celkem 4x. 1. pád byl cca v dubnu 2014, kdy jsem jela na Beníkovi, neměla jsem moc dotažený sedlo a sjela jsem xD, vrátil jsem se do sedla a normálně pokračovala. Další byl, když mi Jurda vyhodil při cvalu a ještě uhnul do strany (něčeho se lekl), ale zpátky do sedla jsem také nasedla. 3. pád byl, když jsem jela (asi na Matesovi) a po překážce jsem mu moc povolila otěže a on se začal pást -.- :D, ale to jsem myslím, taky zpátky sedla do sedla. Až u toho 4. (již zmiňovaného), jsem se do sedla nevrátila, protože to mi fakt bylo zle... Pro ty co ještě nespadli : Nic si z toho nedělejte, já jezdím cca 8 let a spadla jsem až na jaře 2014 :D a ten rok jsem spadla celkem 4x :D, ne, že bych vám pády přála, to ne, jen vám říkám, že si z toho, že jste ještě nespadli, nic nedělejte ;).

Na koních jsem byla v pátek, jela jsem na Jurdovi (ten koník, co byl v minulém článku na fotce), nestřídali jsme se, takže jsem celou dobu jela a i jsme cválali, Jurda to krosil, že jsem se fakt bála, co kdyby vyhodil! Ale naštěstí ne :)

Zítra je škola, tak vám přeji, aby vám nenasolili moc písemek, i když u nás určitě :D (aspoň si myslím).

Včera napadl sníh, ale už zas taje, protože je nad nulou :/..

Komentáře

Oblíbené příspěvky