Začátek dobrý, konec horší

Ahoj, dneska jsem byla s Hančou na koních, jela jsem na Juráškovi.

Šli jsme na procházku, na skok přes potok jsem si netroufla..
Pak jsme začali klusat, celkem dobré, ani nemělal kraviny. Pak nám ale trenér řekl, že máme s Hančou nacválat.. a ten strach byl zpátky. Otočili jsme se na daném místě (a potom jsme měli začít cválat), mě ale Jurda v rychlém klusu najed na kopeček, kde pak bylo oraniště, tak jsem ho otočila a k trenérovi (kde na mě čekala Hanča, která už s Vlastou docváli) jsem cválala. Hanča se zatím připojila a cválali jsme nahoru. Když jsem hodně pobídla Jurdu, jednou vyhodil.. naštěstí jsem to useděla a už se to neopakovalo. Vlasta byl línej, já hloupá jsem si na Jurdu nevzala bič, tak jsme se je snažily aspoň pobídkama dostat do cvalu (Hanča se hodně snažila, ale já jsem se ho bála pustit, aby něco neprovedl..). Tak jsme tak nějak klusem, někdy cvalem dojeli na určené místo. Naštěstí jsem nespadla, ale bála jsem se.. Chudák Hanča, já jsem jí tam (nechtěně) překážela s Jurdou.. :/ promiň Hani, jde ti to mnohem líp, kazila jsem ti to, sorry :(..
Na další cval jsem si už netroufla (vím, jsem asi hloupá, ale fakt jsem si na to netroufla.. Jo jsem asi nenapravitelnej případ :/).
Opravdu obdivuji Jurdu, že mě na svém hřbetě nechal, i přesto, že jsem se tam určitě nechovala jako jezdec, ale jako pytel brambor :/.

Ve čtvrtek jeli rodiče nakupovat a koupili mi tenisovou sukni :). Mám ji sice dostat až k svátku (21.2), ale já nevydržím čekat :D, takovej suprovej dárek :33

Taky u vás fouká silný vítr? Žádný sníh není :( a máme 1. stupeň povodňové aktivity. Když jsem přijela na koně, tak tam, kde je brod (trochu vody), dneska byla úplně rovná hladina, proud byl silný.

Přidávám fotku Jurdy

Komentáře

Oblíbené příspěvky