Oběhnuto + novinky a možná pozastavení!

Ahoj, mám se dobře - asi kvůli tomu , že je pátek xD. Kdo měl něco nového, tak jsem vás oběhla :). No, takže jak už jsem řekla, včera jsem nenapsala článek, byla jenom přednastavená Challenge a ještě k tomu se mi sekal včera a dneska ráno kompl :/, ale už je to dobré. Dneska jsme měli psát 2 písemky, ale samozřejmě jsme psali jenom 1 -.- a já jsem se na tu druhou učila jak něco -.- a ta se bude psát v pondělí :/ no, v úterý se nechám vyzkoušet z Přírodopisu a ve středu budem muset umět do češtiny umět nějakou látku. No komec o mě... Asi opravdu pozastavím, už mě přestává bavit, když se s určitýma lidma hádám... no to je jedno, ještě o tom napíšu, ale prostě bavilo mě to tady, myslela jsem si, že je to super svět a teď najednou tlustá čára a vůbec nic plusového jenom minus... no, nevím, měla jsem to tady moc ráda.. ale bohužel se to nějak zhroutilo.. a zase začínám mít tu kre*énskou náladu... omg!! Teď si to někdo čte a zuří u toho, určitě , protože JÁ jsem udělala CHYBU vím to a za to se tomu člověku ( nebudu vyjmenovavát on ví.. ) omlouvám moc...!! Kdyžtak ať mi ta osoba napíše, tady se to nevyřeší.. Teď k tomu pozastavení, jo, možná jsem dobrá rančerka, možná ne... nevím.. Chtěla bych vědět názor ostatních i když mi to asi už několikrát psali/říkali ale jestli se to nezměnilo! Takže nemám pozastavit ( mám tay nějakou oporu ) ?? Nebo mám pozastavit??? Samozřejmě že pošlu ty dárky na Vánoce těm určitým lidem. Teď něco k určitým lidem, které budu mít do smrti v srdci a co jim chci říct:
Jeife: Jsi moje velká kamarádka - víš to, moc jsi mi se vším pomohla, doufám, že ty prázdniny se vydaří :). Děkuji ti za vše!
Grace: Ano, tak málo nám zbývalo, abychom se naživo viděly... :´( já bych tam klidně dojela kolem, ale ta blbá objížďka :(. Jsi moje kamarádka jsi moc fajn!
liška: liško, ty víš, jsi moje kamarádka, vím, moc se neznáme, ale stejně.
hanicka.konicek: Haní, jsi super kámoška, umíš vysvětlit, máš nádherný články jako všichni ostatní co jsem jmenovala nahoře..
Haník: Haní, ty víš :*!
Všichni moje SRka mi budete strašně moc chybět a jestli chcete, napište mi na e-mail : Leni.Ried@seznam.cz :)! Fotosoutěž se nedokončí, bohužel, omlouvám se... Nepozastavuji jenom kvůli takové maličkosti ( někdo asi ví co myslím ) , ale prostě nemám moc času...
Ještě není rozhodnuto , jestli tento ranč bude pozastaven je to pouze na VÁS!


Komentáře

Oblíbené příspěvky